Lidia Buble, schimbare totală de look: „În momentul de față mă simt cea mai frumoasă de pe pământ!”/ REACŢIILE fanilor

 Dumba Gabriela
.

Lidia Buble a simţit nevoia unei schimbări radicale a părului, însă îşi asigură fanii că năravul a rămas acelaşi. Cei un milion de oameni care o urmăresc pe Instagram au fost încântaţi de schimbarea totală de look a Lidiei şi i-au trimis mii de comentarii prin care o felicită pentru noua coafură.

Lidia Buble şi-a schimbat look-ul (foto Unica.ro)Lidia Buble şi-a schimbat look-ul (foto Unica.ro)

„Orice artist la o anumită perioadă trebuie să se reinventeze și să inspire la rândul lui. În momentul de față mă simt cea mai frumoasă de pe pământ și am mai multă încredere în mine!', a declarat Lidia Buble pentru Unica.

Cântăreaţa a fost de acord cu recomandările celor care se ocupă de părul ei, iar fanii au felicitat-o pentru decizie, inclusiv Ileana Lazariuc, care i-a lăsat multe inimioare într-un comentariu pe Instagram.

„Absolut superb îţi stă!', i-a comentat şi Ioana Blaj, iar Matteo i-a scris Lidiei Buble: „Eşti bombă, Bublis!'.

Mii de comentarii au curs pe contul de Instagram al Lidiei, sub fotografiile cu noul look al cântăreţei.

„Eşti superbă, cel mai tare look de până acum!', „Cea mai frumoasă!', „Eşti cool, te schimbi în bine!', „Arăţi demenţial!', „Nu ai fost niciodată atât de frumoasă!' – sunt câteva dintre comentariile fanilor.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton