Loredana Chivu, prima reacție după ce i-a fost incendiată mașina: "Am fost foarte șocată. Am trăit un coșmar și sper din suflet să plătească în fața legii"

 Cica Cristina
.

Loredana Chivu a făcut primele declarații în legătură cu mașina care a fost incndiată într-un sat din Vrancea! Vedetei nu îi vine nici acum să creadă ce a pățit și vrea ca vinovatul să plătească în fața legii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Loredana-Chivu-1Loredana-Chivu-1

La finalul săptămânii trecute, Loredana Chivu a trecut prin momente terifiante. Mașina sa de 90.000 de euro s-a făcut scrum într-un sat din Vrancea. Aceasta a fost incediată de o femeie din Panciu, care a suspectat că soțul ei are o relație extraconjugală cu o tânără din Bizighești și a mers să se răzbune.

Loredana Chivu îi împrumutase mașina fratelui ei, iar acesta ar fi mers cu respectivul autoturism la tânăra din Bizighești bănuită că ar fi avut o relație extraconjugală. Astfel, femeia din Panciu a ajuns la concluzia că aceasta ar fi mașina amantei, întrucât o văzuse în preajma acelui autoturism.

Citește și: Motivul incredibil pentru care mașina Loredanei Chivu a fost incendiată într-un sat din Vrancea.O confuzie a lăsat-o pe blondă fără bolidul de 90.0000 de euro sau o răzbunare?

Sursele Spynews.ro au susținut că, de fapt, joi noapte, fratele Loredanei Chivu se afla la o tânără din Focșani, împreună cu un prieten. Presupusa ‘amantă’ ar mai fi vorbit cu un bărbat, care a aflat de fratele Loredanei și, exact în noaptea cu pricina, i-a trimis un mesaj ironic, prin care l-a amenințat pe fratele blondinei. La doar câteva ore de la primirea mesajului, bolidul de lux a ars în temelii.

Loredana Chivu: „Am fost foarte șocată să îmi văd mașina în flăcări”

Tot acest episod a căzut ca un trăsnet peste familia sa, atât mama cât și fratele trăind un adevărat coșmar. Pe lângă faptul că nu a trecut peste șocul de a-și vedea autoturismul în flăcări, Loredana Chivu susține că persoana vinovată trebuie să plătească.

Citește și: Viorel Cataramă a fost testat pentru coronavirus, la o săptămână după ce a vrut să se autoinfecteze. Ce rezultat a primit

Susține răspicat că nu a avut nicio implicare și că nu o cunoștea pe femeia respectivă, iar tot ceea ce ăți dorește este ca vinovatul să plătească pentru ceea ce făcut. Momentan, femeia se află în arest la domiciliu pentru fapta comisă.

„Am fost foarte șocată să îmi văd mașina în flăcări. Eu, fratele meu și mama mea am trăit un coșmar și această femeie trebuie să plătească în fața legii. Toate probele au condus spre ea. Individa care a făcut acest lucru este arestată la domiciliu și, în continuare, urmează o anchetă la procuratură privind faptele grave pe care le-a săvârșit. Nici măcar nu o cunoșteam. Nu aveam niciun fel de implicare. Mi se pare că trăiesc un coșmar. Nu îmi vine să cred nici acum că mi s-a întâmplat asta. Sper din suflet să plătească pentru tot ce a făcut. O să treacă toate și o să se așeze lucrurile.', a spus Loredana Chivu la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și: Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii, momente grele în perioada sarcinii:„De vreo lună stau în pat, pentru că nu am voie să mai depun efort'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton