Secretul lui Codrin Nicoară, soțul sopranei care a ajuns în comă, după ce a căzut pe scări. Artista voia să divorțeze de el din acest motiv

 Lupescu Anca
.

Soțul sopranei de la Iași, care se zbate între viață și moarte duoă ce a căzut pe scări în locuința sa, are un secret pe care puțini dintre cei apropiați îl știu.  

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Se pare că cei doi aveau probleme în căsnicie, motiv pentru care Maria Nicoară își dorea să divorțeze. Soprana se afla la a doua căsătorie, iar soțul ei, Codrin Nicoară, este mai mic decât ea cu 11 ani. 

Apropiații celor doi au mărturisit că relația lor era una cu multe tensiuni. Cu toate asta, artista făcea eforturi mari ca să nu lase să se vadă acest lucru. Ea era cea care sprijinea familia din punct de vedere financiar. 

O ştiu pe Maria, nu chiar de la început, dar o ştiu foarte bine. Este un artist extrem de muncitor, care niciodată nu a lipsit pe scena Operei Iaşi, pe faţa căruia din viaţa sa prea puţin s-a văzut; nu pe scenă, ci mai mult între noi. Ştiu că în spatele cortinei ei se afla o dramă. Căsnicia nu era tocmai cea mai fericită, existau conflicte, conflicte dure, pe care însă doar prietenii apropiaţi le ştiau. Maria ştia să-şi acopere casa. Ce a fost acolo, în seara aceea, numai ea poate şti. El consuma alcool, şi ea era persoana care îl întreţinea financiar', a declarat un coleg din conducerea ONRI pentru publicația Ziarul de Iași.

În dimineața zilei de luni, 11 mai, când un echipaj SMURD a ajuns în casa soților Nicoară în dimineața zilei de luni,  solista era deja în comă. 

În fața medicilor, Codin Nicoară și mama lui au susţinut că totul a fost un accident. Cei doi sunt anchetați în calitate de martori. Viorica Nicoară este fost medic ginecolog cunoscut în Iaşi și nu locuia împreună cu fiul și nora sa.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton