Mary-Kate Olsen s-a despărțit cu scandal de soțul ei bancher! Olivier Sarkozy a dat-o afară din casă

 Oana Pantazi
.

Mary-Kate Olsen a fost recent protagonista unui scandal imens, actrița fiind dată afară din casă de soțul ei, Olivier Sarkozy, fratele fostului președinte francez Nicholas Sarkozy… Dovadă că se întâmplă și la case mari!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Faimoasă în anii 1980, când alături de sora ei, Ashley, a jucat în nenumărate filme și spoturi publicitare, actrița Mary-Kate Olsen a ieșit din nou în lumina reflectoarelor, însă, din nefericire, din cauza unui eveniment extrem de neplăcut.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Madonnei, mai tânăr cu 36 de ani decât ea: „Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina”

După 8 ani de relație, din cauza neînțelegerilor pe care le avea cu soțul ei, actrița, care a renunțat la profesia din trecut și acum este designer, a încercat să-i intenteze divorț lui Olivier, fratele vitreg al fostului președinte Sarkozy, în luna aprilie. Judecătorul i-a respins cererea din cauza pandemiei de coronavirus, chiar dacă Mary-Kate a cerut desfacerea de urgență a căsătoriei… 

Mary-Kate este multimilionară, dar are contract prenupțial

Din fericire, Mary-Kate Olsen și soțul ei nu au copii împreună, ceea ce va facilita procedura de divorț. Olivier Sarkozy însă a mai fost căsătorit și are doi copii din prima căsnicie, acum adolescenți. După ce bancherul și-a forțat soția să plece din apartamentul în care locuiau împreună, acum lupta se duce între avocații celor doi.

Citește și: Actorul Nick Cordero s-a trezit din comă! Medicii i-au amputat un picior din cauza complicațiilor produse de coronavirus: „Este extrem de slăbit, atât de slăbit, încât nu poate să închidă gura”

Actrița, care este multimilionară, s-a asigurat însă că soțul ei nu se va îmbogăți de pe urma ei – Mary-Kate a cerut activarea contractului prenupțial, drept urmare Olivier va rămâne cu buza umflată.

În anul 2007, Forbes le clasa pe Mary-Kate și pe sora ei geamănă, Ashley, pe locul 11 în topul celor mai bogate femei din showbiz, averea lor fiind estimată la 100 de milioane de dolari. 

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton