Lidia Buble a împlinit 28 de ani la Asia Express: „Ăsta e cadoul pe care mi l-am făcut”

 Mirea Roxana
.

Lidia Buble a împlinit 28 de ani! Frumoasa artistă își sărbătorește ziua de naștere la Asia Express, pe Drumul Împăraților, unde participă alături de sora ei, Estera. Cu această ocazia, vedeta a publicat o serie de imagini din cadrul emisiunii care va fi difuzată de Antena 1, iar mesajul scris de aceasta reflectă cât de fercită este.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a împlinit astăzi, 9 iunie, frumoasa vârstă de 28 de ani! Artista își sărbătorește ziua de naștere la Asia Express, sezonul 4, unde participă alături de sora ei Estera. Cu siguranță, vedeta nu va uita niciodată această aniversare, având în vedere aventura pe care o trăiești chiar în acest moment.

l1-1l1-1

Cu ocazia zilei sale de naștere, Lidia Buble a publicat pe rețelele sociale o serie de fotografii, care reflectă cât de fericită este să se afle pe Drumul Împăraților și să trăiască această experiență unică, alături de sora ei. Pe de altă parte, Lidia Buble consideră aventura Asia Express, sezonul 4, cadoul pe care și l-a făcut ea însăși de ziua ei.

Citește și: Câți bani ia Lidia Buble la Asia Express 4.E cea mai bine plătită concurentă!

Citește și:Lidia Buble și sora ei, Estera, dezvăluiri înainte de Asia Express 4. Ce fobii au

Citește și: Ce problemă de sănătate are Adda la nivelul pielii:„Am patru diagnostice'

Citește și: Wilmark a fost operat de urgență:„Eram la repetiții cu echipa și…'

Lidia Buble împlinește 28 de ani

Lidia Buble are parte de o zi de naștere inedită. Vedeta sărbătorește împlinirea a 28 de ani alături de concurenții de la Asia Express. Vedeta este cât se poate de fericită că trăiește această aventură, iar în dreptul fotografiilor pe care le-a publicat pe Instagram, Lidia Buble a scris un mesaj care denotă cât de bucuroasă este că a decis să participe la Asia Express și este încrezătoate că se va întoarce învingătoare.

De 28 de ani trăiesc intens. O aniversare plină de aventură și necunoscut. Ăsta e cadoul pe care mi l-am făcut. Abia aștept să mă întorc învingătoare și să mă bucur de gândurile voastre', a scris Lidia Buble, alături de fotografiile de la Asia Expres publicate de ziua ei.

Ce amuletă și-a luat Lidia Buble în Asia Express

Într-una dintre fotografiile publicate de ziua ei, Lidia Buble ține în mână o păpușă. Acea păpușă este amuleta norocoasă a cântăreței. Pe lângă asta, cântăreața și-a luat cu ea și propria pernă, spunând că nu poate să stea fără ea. Totodată, diva a mărturisit că ei îi este frică de insecte.

„Eu colecționez păpuși, nu am putut să plec fără ea de acasă. Nu pot să plec fără perna mea de acasă. Am zis că fie ce-o fi, pot să dorm și într-un coteț, dar cu perna mea trebuie să fiu lipită. Pentru mine cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel. Am o fobie nu că mare…

Dacă nu plecam cu acest gând de a câștiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toți colegii noștri își doresc să câștige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câștigăm‘, a adăugat Lidia Buble.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton