Kamara crede că fiul său, Leon, este victima unei erori medicale: "Nu l-au pus la incubator"

 Dumba Gabriela
.

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat după naștere cu tetrapareză spastică și a trecut prin numeroase operații până la cei șapte ani ai lui, în disperarea părinților lui de a-l ajuta să aibă o viață cât mai bună. Artistul crede că Leon s-a născut perfect sănătos, iar problemele de acum au apărut în urma erori medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Micuțul Leon și-a petrecut mare parte din viață prin spitale. Kamara nu a încetat nici o clipă să spere în șansele de vindecare ale fiului său și continuă tratamentele pentru Leon, convins că într-o zi va reuși să meargă pe picioarele lui.

2c12720b-87c6-40ac-98f1-1f4dd2c94a412c12720b-87c6-40ac-98f1-1f4dd2c94a41

Kamara a declarat că Leon trebuie să treacă printr-o nouă intervenție de miotenofasciotomie cât mai repede, iar dacă nu se va întâmpla acest lucru, există o șansă foarte mare ca oasele sale să se strâmbe.

„Până acum au fost tratamente în multe țări: Germania, Turcia, acum în Spania pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie. Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui, că e vorba și de cel implicat, Leon.

La fiecare puseu de creștere mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele. Această intervenție pe anul ăsta venea în luna mai, cel târziu, dar din cauza pandemiei a fost amânată. Doctorul a venit în România si l-a evaluat.

A zis că poate să o facă în septembrie. Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi. Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile. Oasele, dacă se duc într-o direcție, nu mai ai ce să mai faci. Când era mic nu părea să aibă așa probleme și am văzut mâna stângă că se îndoaie un pic', a declarat  Kamara la „Xtra Night Show'.

Kamara este convins că tot calvarul prin care Leon trece este din cauza unei erori medicale.

„Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele', a mai spus Kamara.

Citește și: Cum se simte Valentin Uritescu, după o luptă de 57 de ani cu o maladie gravă: „De multe ori nu poate vorbi!'

Citește și: Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț: „El mă cunoaște cel mai bine’

Citește și: Tora Vasilescu s-a retras la Buftea de zece ani. Imagini din casa artistei

Leon mai are nevoie de alte șase operații grele

Micuțul Leon are tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală, iar el nu se poate mișca. De-a lungul timpului a fost supus mai multor intervenții costisitoare, însă Leon trebuie să mai facă alte șase operații.

Din păcate, situația financiară nu e deloc una roz. Operațiile celui mic costă zeci de mii de euro.

„Toate aceste momente au stricat puţin cursul tratamentelor pentru că nu am mai putut ajunge în toate locurile unde trebuia Leon să meargă şi bineînţeles că lipsa evenimentelor, a concertelor îngreunează toată situaţia prin care trecem. Însă, să sperăm că uşor-uşor lucrurile se vor aşeză.’, a mai spus Kamara.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton