Ce problemă de sănătate are Adda la nivelul pielii: „Am patru diagnostice”

 Dumitrache Medeea
.

Adda a făcut o serie de dezvăluiri din viața personală și a povestit că se confruntă cu probleme grave de sănătate. Artista este nevoită să țină un regim strict și spune că uneori are impresia că se sufocă în somn. Cântăreața a mărturisit că i-au fost puse patru diagnostice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adda, una dintre cele mai iubite artiste din România, a povestit că nu totul este perfect în viața ei și că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Cântăreața a povestit, în podcastul lui Radu Țibulcă, despre ce greutăți există în viața ei și cum încearcă să-și recapete forțele.

adda9adda9

Deși suferă de probleme de sănătate de luni bune, Adda nu știe ce are exact nici în momentul de față. Deși urmează un tratament și ține o dietă strictă, artista nu a reușit să scape de boală. Adda a mărturisit că uneori are impresia că se sufocă în somn.

Adda: „Am patru diagnostice puse'

Adda spune că din cauza stresului a ajuns să aibă probleme grave de sănătate și că doarme cu frică în fiecare noapte, gândindu-se că se poate sufoca. Cântăreața a declarat că are un tratament, deși nu știe exact ce are.

Prețul pe care eu îl plătesc acum este că m-am îmbolnăvit. Știu ce am în mare parte, dar nu am un tratament concret, nu știu în ce direcție să mă îndrept, dorm cu frica că mă sufoc în somn, pentru că mi se umflă gâtul', a spus Adda.

Artista a spus că dacă se stresează îi apar pete pe corp și că trebuie să țină o dietă strictă. „Dacă sunt stresată, îmi apar pete pe corp. N-am voie să mănânc foarte multe lucruri. Stau și mă gândesc acum, și cu pandemia, dar și cu tot ce mi se întâmplă..merită să mă distrug la 30 de ani? Hai să fac muzică, că-mi place sa fac muzică, dar hai să nu uit de ce m-am apucat de muzică'.

Citește și: Cum rezistă căsnicia cuplului Adda – Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor:

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra:

Citește și: Fulgy a jignit-o pe Viorica de la Clejani pe stradă:

Citește și: Bianca Iordache, noua iubită a lui Alex Bodi, mesaj acid pentru Bianca Drăgușanu:

Adda a povestit cum a început totul. În urmă cu șapte luni, când întindea rufe, a început să simtă mâncărimi de piele. După jumătate de oră a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

A început să mă mănânce pielea, mă scărpinam și după jumătate de ora eram plină, mi se umflase gâtul..mă gândeam că am făcut alergie la ceva. Am ajuns la urgențe, după care a doua zi a fost și mai rău. Deși am ținut regim foarte strict, am mâncat legume fierte, care nu au cum să-ți provoace o alergie'.

Adda a spus că problema nu s-a oprit aici, ba chiar a început să se agraveze și au apărut complicații la rinichi. Deși a început să aibă un tratament strict și o dietă strictă, artista spune că nu a rezolvat problemele și că până în momentul de față are patru diagnostice puse.

S-a întâmplat și mai grav de atât, am avut spatele plin. Am ajuns la un alergolog care mi-a zis că e din cauza unui medicament, pe care-l luasem cu 6 zile înainte pentru o problemă digestivă. Mi-a zis c-o să-mi treacă într-o săptămână. După care am avut complicații la rinichi, rău de tot, făceam perfuzii, injecții, pastile.. A trecut o lună, două, trei și eu nu-mi reveneam. Am început să țin și o rețetă strictă. Nu am rezolvat încă problema. Până acum am patru diagnostice puse', a spus Adda.

Cum arată căsnicia Addei cu Cătălin Rizea

Cu toții am văzut cât de repede se poate aprinde o ceartă între Adda și Cătălin Rizea din momentul în care au participat la Asia Express și mulți spun că relația lor nu ar putea să dureze prea mult în acest fel. Artista a explicat care este secretul căsniciei lor.

Eu cred că de asta şi rezistă! Pentru că nu adunăm frustrări, supărări și energie negativă. Rezolvăm problema pe moment şi găsim o soluție la orice. Eu nu înțeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt. Nu există aşa ceva. Iubirea este fără frică. Dacă e iubire adevărată, poți să fii TU 100%. Cu bune şi cu rele. Cu bucurii şi cu probleme. Cu certuri. Asta e viața. Fiecare relație e diferită. Noi aşa suntem. Şi uite că ne e bine', a spus cântăreața.

Adda a mărturisit că își adoră soțul pentru că este iubitor și protector, însă, uneori, devine prea cicălitor. Cântăreața a mai spus că partenerul ei este o persoană calmă și disciplinată pentru că a fost sportiv, însă ea, fiind artistă, este mai impulsivă și nu poate să tacă.

„Noi gândim la fel în 99% din cazuri. Însă el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situația cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton