Laurette a oficializat relația cu fotbalistul Magaye Gueye după ce a fost la hotel cu bărbatul care a bătut-o. „Vom trece peste asta...”

 Mirea Roxana
.

În relația dintre Laurette și Magaye Gueye lucrurile par a merge foarte bine. După ce a fost la hotel cu bărbatul care a bătut-o, Laurette a decis să își oficializeze relația cu fotbaslistul Magaye Gueye.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette a avut o viață amoroasă tumultoasă, însă acum pare să-și fi găsit fericirea în brațele lui Magaye Gueye, chiar dacă au existat zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit. Ei bine, prin fotografia publicată de Laurette pe Instagram, aceasta își oficializează relația cu fotbalistul și își declară dragostea față de acesta după ce a fost la hotel cu bărbatul care a bătut-o.

„Te iubesc in franceză, te iubesc în toate limbile!! Te iubesc pentru ceea ce ești și te voi iubi orice ar fi!!! Voi fi mereu cu tine, indiferent ce spun oamenii, te iubesc din toată inima, curaj și vom trece peste asta. Te iubesc, iubirea mea”, este mesajul transmis de Laurette iubitului ei, Magaye Gueye, după ce a fost bătută de un bărbat într-un hotel din București.

img1-1-1img1-1-1

Laurette și relația cu Magaye Gueye

Relația dintre Laurette și Magaye Gueye s-ar fi lăsat și cu o cerere în căsătorie, însă lucrurile nu au prea mai fost roz între ei după ce fotbalistul a fost depistat pozitiv în urma controlului efectuat de ANAD la meciul Dinamo – Steaua din Cupa României.

Laurette nu a vrut să comenteze informațiile și a dat de înțeles că și aceasă relație s-ar fi terminat, înainte de nuntă.

Citește și: Detalii în premieră despre bărbatul care a bătut-o pe Laurette:„S-au întâlnit și cu o seară în urmă'

Citește și: Laurette, o viață amoroasă tumultuoasă.S-a lansat în showbiz în urma unui scandal sexual cu Ogică!

Citește și: Înregistrare șocantă! Laurette urla disperată, în timp ce era bătută în camera de hotel:'Mă omoară!' Cu ce răni s-a ales în urma agresiunii

Citește și: De ce a refuzat Bogdan Mocanu să participe la Survivor:„Eu aș face față, dar…'

Pentru mine, în momentul de față, fericirea este doar o iluzie. Am eșuat în iubire. Sunt ghinionistă în dragoste!', a spus Laurette, la Antena Stars.

Acum, lucrurile par să se fi rezolvat între cei doi, iar, când Laurette îi spune iubitului ei să fie curajos și că „vom trece și peste asta', mai mult ca sigur se referă la experiența total neplăcută prin care a trecut recent.

Laurette, bătută într-un hotel din Capitală

Laurette a fost bătută într-un hotel din Capitală. Se pare că vedeta s-ar fi întâlnit cu un bărbat în camera unui hotel din Capitală, iar acolo ar fi izbucnit un scandal monstru între cei doi. Laurette ar fi fost lovită de persoana respectivă.

Totodată, vedeta a declarat că va depune plângere, asta după ce inițial a spus că nu o va face. Ea a mai spus că este recunoscătoare că a scăpat cu viață și că totul a fost o capcană.

Laurette s-a dus și la INML pentru a avea un certificat medico-legal, pe care să-l folosească la dosar.

A avut loc o agresiune fizică, eu pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și că astăzi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot să vă spun doar că am fost trasă într-o capcană. Cineva doreșțe să îmi construiască o altă imagine decât cea în care sunt eu. Nu este prima dată când încearcă și se pare că i-a reușit. O să merg pe cale legală de data aceasta', a declarat Laurette la ieșirea de la IML.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton