Înregistrare șocantă! Laurette urla disperată, în timp ce era bătută în camera de hotel: ”Mă omoară!” Cu ce răni s-a ales în urma agresiunii

 Stamen Diana
.

Laurette a fost bătută într-o cameră de hotel din București, iar acum filmarea șocantă a ieșit la iveală. Vedeta a început să strige disperată după ajutor. Primele declarații făcute de Laurette despre clipele de groază prin care a trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Momentele de în care Laurette a fost bătută într-o cameră de hotel din Capitală au fost surprinse pe camerele de supraveghere. Vedeta și bărbatul care a agresat-o s-ar mai fi întâlnit și înainte de momentul scandalului de la hotel. Cearta ar fi pornit din cauza banilor, acesta refuzând să-i dea 5000 de euro așa cum îi spusese inițial.

Laurette-bătutăLaurette-bătută

În momentul în care a început să fie lovită, Laurette a început să urle disperată că o omoară, iar două angajate au mers să o ajute. Acestea au chemat Poliția și au început să strige la bărbatul agresiv să deschidă ușa. „Deschide ușa! Mă omoară! Aoleuuu!', striga disperată Laurette.

Laurette a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea respectivă și a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut după întâlnirea cu acest bărbat.

Încă sunt în stare de șoc. Mulțumesc Poliției și lui Dumnezeu. Lăsând la o parte motivul pentru care m-am întâlnit cu el acolo, cineva încearcă să îmi facă rău. A reușit până la un anumit punct să mă facă să cad în această capcană.

Este o capcană pentru că nu este prima dată când cineva ia legătura cu mine, ca să mă întâlnesc cu cineva să mi se facă o imagine care nu are legătură cu modul în care eu sunt în realitate. Am căzut în capcană. Nu este adevărat că îl cunoșteam de câteva zile, acest domn îmi trimitea mesaje din luna ianuarie, ca să mă cunoască.

O să pun la dispoziția organelor judiciare toate mesajele lui din luna ianuarie, când a început să îmi scrie foarte insistent. Ne-am întâlnit cu două zile mai înainte, dar s-a comportat foarte frumos. Tot ce am făcut a fost să ies din mâinile agresorului. Dacă nu venea Poliția cu două minute înainte', a declarat Laurette, la XNS, de la Antena Stars.

Laurette, dezvăluiri despre bărbatul care a bătut-o

Vedeta neagă că s-ar fi întâlnit cu acesta pentru a întreține relații intime pe bani, așa cum s-a zvonit. Laurette a declarat la Xtra Night Show că bărbatul cu care s-a întâlnit i-a întins o capcană.

Nu există așa ceva, referitor la sume de bani. În ultimul mesaj pe care i l-am scris i-am spus să ne întâlnim, dar într-un loc în care să nu avem probleme. Am căzut în plasa lui și acolo s-a schimbat total și… din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. S-a întâmplat să îmi ceară ceva, eu nu am fost de acord și mi-a spus: ‘de ce crezi că ai venit aici?

Mi-a propus întâi să vin la el acasă, dar mi s-a părut ceva ciudat, așa că i-am spus să ne vedem în Pipera. Eu, toate dovezile pe care le am, o să le depun la dosar. O să facem o plângere penală. A început să mă lovească, m-a tras de păr, m-a dus să mă închidă în baie, a încercat să mă bage cu capul în closet, am încercat să fug și nu am reușit.

Eu am fost mușcată de mână pentru că m-am târât spre ușă, să pot să întorc cheia, el era peste mine cu toată forța. Când a văzut că am pus mâna pe cheie, m-a mușcat, era plin de sânge la gură, ca un canibal. Oricare ar fi fost motivul, nu există să iei în asemenea hal o femeie la bătaie. Dacă nu venea Poliția, mă omora!', a mai povestit Laurette.

Citește și: Laurette, bătută într-un hotel din Capitală. A ajuns de urgență la Poliție. „A fost un atac spontan…'

Citește și: Laurette, o viață amoroasă tumultuoasă. S-a lansat în showbiz în urma unui scandal sexual cu Ogică!

Citește și: Detalii în premieră despre bărbatul care a bătut-o pe Laurette: „S-au întâlnit și cu o seară în urmă'

Citește și: Laurette a povestit tot ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost bătută: „Mă omora acolo'

Agresorul lui Laurette nu a fost reținut

Vedeta a mai declarat că bărbatul care a bătut-o nu a fost reținut, ci ar fi fost eliberat imediat după incident.

Am înțeles că nu ar fi reținut. Când a intrat Poliția în cameră, era plin de sânge la gură. Din ce mi-a zis el, este căsătorit, mi-a arătat și poze cu copiii. A zis că este un om de afaceri și de asta nu dorește să fie pe rețelele de socializare. Mi-a spus că este în divorț cu soția, că nu se mai înțeleg.

Am semne pe picioare, în genunchi, pentru că m-a târât pe covor. Mi-a dat cu pumnul în coaste și m-a mușcat de deget când am vrut să iau cheia din ușă. Când a venit Poliția, era cu piciorul pe gâtul meu și urla că mă omoară.

El nu a realizat nici măcar că Poliția este în spatele ușii. Era peste mine cu toată puterea și cu piciorul în gât. Atunci n-am mai avut voce, mi-am pierdut puțin și cunoștința. Când a intrat Poliția, s-a îmbrăcat', a mai adăugat Laurette, la Antena Stars.

Ce spune managerul hotelului în care s-a întâmplat agresiunea

Laurette s-a cazat în hotelul din Centrul Bucureștiului în jurul orei 9, iar la scurt timp și-a făcut apariția și bărbatul cu care s-a întâlnit. Nimic nu prevestea scandalul ce urma să aibă loc.

„Domnișoara s-a cazat pe la 8:30, cel mult 9:00. La un interval scurt de tip a venit și domnul. Domnul chiar a fost foarte amabil și foarte drăguț. Nu prezenta nicio urmă că ar putea urma un asemenea incident', a declarat managerul hotelului în care a fost bătută Laurette.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton