Horoscop 12 martie 2021. Zodiile care trebuie să fie atente la cheltuieli

 Cica Cristina
.

Horoscopul pentru ziua de 12 martie 2021 vine cu vești bune pentru unii nativi ai zodiacului, în timp ce schimbări majore se anunță pentru unele zodii. Unele mai importante decât se așteptau. Ce spun astrologii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 12 martie 2021 – BERBEC

Tot ce trebuie să faci astăzi este să dai frâu liber imaginației. Acum ai ocazia să duci la bun sfârșit planurile pe care le aveai în minte de ceva vreme. Nu mai amâna, căci ai toate instrumentele la îndemână pentru ca visele să ți se transforme în realitate. Vești bune se anunță și în viața amoroasă. Așa că lasă-te cucerit/ă și nu mai analiza atât de mult fiecare gest făcut de persoana de lângă tine, ia totul ca atare, nu orice are o semnificație ascunsă.

Horoscop 12 martie 2021 – TAUR

Încearcă se te desprinzi de trecut și nu-ți mai irosi timpul gândindu-te ce ai fi putut face, ci mai bine concentrează-te pe prezent și la ce ai putea întreprinde chiar de acum încolo. De asemenea, ar trebui să fiți mai atenți la cheltuieli în această prioadă, pentru că nu este momentul potrivit să dai iama în economii.

Horoscop 12 martie 2021 – GEMENI

Se anunță o zi grea la locul de muncă, însă dacă te vei organiza vei putea rezolva cu brio toate problemele care apar pe parcurs. Prioritizarea este cheia! S-ar putea să te simți abandonat de un prieten special astăzi. Nu începe imediat cu reproșuri, ci ascultă-i versiunea. Asta dacă nu vrei să regreți că l-ai acuzat fără să știi, de fapt, ce i s-a întâmplat.

Horoscop 12 martie 2021 – RAC

Totul decurge minunat în plan sentimental. Nu ai niciun motiv de îngrijorare: există pasiune, sentimente puternice, trebuie doar să încerci să-ți mai conservi energia și pentru alte lucruri. Cum ar fi cariera. Ai grijă doar, ca din dorința de a avansa și de rezolva cât mai multe, să nu ai prea mari cerințe din partea colegilor. Nu toți sunt dispuși la sacrificii în numele profesiei!

Citește și: Horoscop medical. La ce boli ești predispus în funcție de zodie și ce leacuri ți se recomandă

Citește și: Cele mai bune amante în funcție de zodie.Femeile care au toți bărbații la picioare

Horoscop 12 martie 2021 – LEU

Încep să se vadă primele câștiguri din afacerea în care te-ai implicat. Asta nu înseamnă că acum poți cheltui mai mult, ci important este să să ai grijă de economii pentru viitoare investiții și o afacere în continuare prosperă. În domeniul profesional toate merg bine, probleme pot surveni cu sănătatea. Problemele cu amețelile se întețesc din cauza efortului depus.

Horoscop 12 martie 2021 – FECIOARĂ

Nativii din această zodie trebuie să aibă mare grijă la cheltuieli astăzi, pentru a nu cădea victima unei înșelătorii. Analizați pe toate părțile orice ofertă, pentru a vă asigura că totul este curat și nu vor surveni probleme de niciun fel pe viitor.

Horoscop 12 martie 2021 – BALANȚĂ

Ai noroc în dragoste, dar nu și la investiții. Astăzi nu este o zi bună pentru a investi la bursă, așa că mai bine îți canalizezi atenția către alte domenii. De exemplu, astăzi ai putea primi o veste bună la locul de muncă. Ți s-ar putea face oferta la care visezi de foarte mult timp.

Horoscop 12 martie 2021 – SCORPION

Ai parte de susținerea necondiționată a partenerului, așa că poți încerca să „te aventurezi' în activitatea după care tânjeai de prea mult timp. Ai undă verde și tot azi există șanse mari de creștere a veniturilor. Eforturile de la locul de muncă vor fi apreciate pe măsură!

Horoscop 12 martie 2021 – SĂGETĂTOR

Armonia domnește în familie și nici în plan profesional lucrurile nu merg rău deloc! Dimpotrivă! Chiar azi ai putea încheia o afacere substanțială. Ai putea fi lăudat la locul de muncă pentru modul în care ai gestionat proiectele din ultima perioadă. Atenție mare la sănătate, însă! Te-ai putea confrunta cu o răceală.

Horoscop 12 martie 2021 – CAPRICORN

În viața amoroasă lucrurile nu sunt tocmai roz. În încercarea de a-i face pe plac partenerului în absolut tot, te-ar putea seca de energie, fără să ai parte de rezultatul scontat. Nici la muncă nu se anunță vești mai bune. Trebuie să dai dovadă de cumpătare, dacă nu vrei să ai conflicte cu colegii.

Horoscop 12 martie 2021 – VĂRSĂTOR

Ai nevoie de relaxare, așa că nu ar strica să nu mai amâni întâlnirile cu prietenii. Ai mare nevoie de ele, cu precizarea că trebuie să fii atent la excese! La locul de muncă, ai putea avea câteva divergențe cu șeful, ideal ar fi să mizezi pe diplomație. Nu-ți pierde cumpătul, căci tot tu vei avea de pierdut!

Horoscop 12 martie 2021 – PEȘTI

Oboseala acumulată în ultima perioadă începe să-și spună cuvântul. Asta nu înseamnă că trebuie să iți verși nervii pe partenerul de viață. Dimpotrivă, irascibilitatea ta va crește tensiunile și ultimul lucru de care ai nevoie acum este o ceartă.

Sursa foto: pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton