Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a născut. Cum îl cheamă pe băiețel

 Cica Cristina
.

Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos și s-a aflat și ce nume va purta micuțul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laura Micovschi de la Antena Stars a născut și este în culmea fericirii. Prezentatoarea este mamă pentru prima oară și se simte împlinită că își strânge băiețelul la piept.

Laura-Micovschi-a-nascut-1Laura-Micovschi-a-nascut-1

Laura Micovschi, mamă pentru prima oară

Laura a devenit mamă în această dimineață, în jurul orei 11. A dus pe lume un băiețel perfect sănătos. A născut prin cezariană și, din fericire, nu a întâmpinat niciun fel de probleme și totul a decurs ca la carte. Atât mama, cât și bebelușul sunt bine.

Băiețelul a cântărit 3720 de grame și este foarte bine. Prezentatoarea și soțul ei au ales deja și numele micuțului. Potrivit spynews.ro, va purta un nume cu o semnificație pentru ambii părinți: pe băiețel îl va chema Vladimir.

Citește și: Emma Stone a născut în secret!Actrița și Dave McCary au devenit părinți acum două săptămâni

Citește și: Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta, a născut.Copilul a venit pe lume în baie, pe podea!

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui împlinesc 7 ani de relație:„Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea'. Cu ce se ocupă Marina / EXCLUSIV

Laura Micovschi s-a temut să nu piardă sarcina

Acum, Laura este liniștită, însă a trecut prin momente de spaimă pentru că se temea că poate pierde copilul și de aceea a preferat să țină sarcina secretă mult timp.

Laura Micovschi a făcut dezvăluiri despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei cu ochii în lacrimi și a mărturisit că de-abia așteaptă să-și strângă copilul în brațe, în momentul în care a făcut anunțul.

„Mi-a fost foarte teamă. Mi-a fost teamă să nu pierd copilul. Nu cred în superstiții, dar îmi era atât de frică să împărtășesc cu cineva această bucurie imensă pe care o simțim, de teamă să nu dispară. Este cel mai iubit copil din Univers, o să fiu mereu alături de el’, a declarat Laura Micovschi, la Antena Stars.

Pentru a o liniști, soțul a dus-o pe Laura într-o vacanță, unde s-a relaxat și a uitat de griji. „Eu, în culmea panicii, am fost dusă în vacanță ca să mă liniștesc, deși nu voiam să mă plimb, să merg, să fac nimic. Nu știu cât este de corect, sau cât este de sănătos, dar nu mai contează nimic. Și nu știu dacă simt asta exact acum, dar sigur o să simt când o să îl am pe bebe în brațe’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton