Mihnea, fiul lui lui Iura Luncașu, actor în serialul Profu', de la PRO TV

 Oana Pantazi
.

Mihnea, fiul lui Iura Luncașu, își va face curând debutul ca actor în serialul Profu’, devenind astfel coleg de platou cu tatăl său, regizorul producției PRO TV. Iată ce rol va juca tânărul debutant!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Serialul Profu’ aduce în fiecare episod invitați speciali, iar săptămâna aceasta telespectatorii vor face cunoștință cu Mihnea, fiul regizorului Iura Luncașu, care va avea un rol emoționant.

Mihnea își va face astfel debutul într-un serial regizat chiar de tatăl lui. Regizorul a anunțat cu emoție, pe contul său de socializare, că fiul său urmează să-și facă astăzi debutul ca actor.

IuraL-introIuraL-intro

Fiul lui Iura Luncașu debutează în Profu’

După ce, în episoadele trecute, printre invitați s-au numărat Cabral și Virgil Ianțu, iată că acum vine rândul unui tânăr debutant, iar tatăl său, regizorul producției, va avea cu siguranță emoții. În episodul de astăzi, 8 aprilie, fanii serialului Profu’ de la PRO TV vor avea o surpriză, deoarece protagoniștilor li se alătură chiar fiul regizorului Iura Luncașu, într-un rol special.

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui împlinesc 7 ani de relație: „Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea”. Cu ce se ocupă Marina / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Irina Ceban de la Survivor. Irisha a locuit în Miami

Citește și: Ce relație au Nicoleta și Iuliana Luciu cu tatăl lor alcoolic:„Mi-am văzut nepoții acum patru ani’

Citește și: Gabi Luncă și-a prevăzut moartea.Ce visase înainte să se îmbolnăvească de COVID-19. „Domnul îmi chema mama’

Mihnea va juca rolul lui Denis, un puști de 12 ani, care este analfabet. Andi Vasluianu, protagonistul serialului, va încerca să-l ajute să-și dea seama cum de a reușit să treacă prin școală fără ca profesorii și părinții să-și dea seama că el nu știe să citească…

Ce spune regizorul despre colaborarea cu fiul său

Iura Luncașu și-a anunțat fanii despre colaborarea cu fiul său încă de anul trecut, din octombrie, când a postat pe contul de socializare o fotografie emoționantă cu ei doi, în dreptul căreia a scris cu mândrie:

„Acum suntem și colegi de platou, nu doar tata și fiu!”.

Astăzi însă, regizorul i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste fiului său, tot pe Facebook, unde a anunțat că Mihnea își va face debutul chiar în această seară.

„Diseară de la 21.30 pe @protv_romania se difuzează un episod special din @profu_serial . Pentru mine. Este prima mea colaborare cu @mihnealuncasu. My, my special actor!!!”, a scris regizorul în dreptul fotografiei.

Iura Luncașu are un CV absolut impresionant, printre producțiile regizate de el numărându-se seriale ca „În Familie”, „Numai iubirea”, „Inimă de țigan”, „Regina”, „Pariu cu viața”, „Iubire ca în filme”, „Lacrimi de iubire”, State de România, dar și pentru filme precum „Minte-mă frumos în Centru Vechi”, „Ghinionistul”, „Deschide ochii”, „Moștenirea” ori „Faci sau Taci”.

Printre altele, Luncașu a colaborat și cu artiști autohtoni, regizând videoclipuri pentru Nicole Cherry sau Horia Brenciu.

Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton