Laura Cosoi s-a fotografiat când o alăpta pe fiica cea mică: „Pierzi câte 500 de calorii pe zi”

 Mirea Roxana
.

Laura Cosoi are o familie minunată și două fiice superbe, Rita și Vera. Vera este mezina familiei și a venit pe lume acum opt luni. Vedeta a povestit pe rețelele sociale că ea continuă să alăpteze și spune că există beneficii pentru copil, dar și pentru mămică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună două fetițe minunate, pe Rita și Vera. Vedeta în vârstă de 39 de ani le-a povestit urmăritorilor ei că ea încă o alăptează pe Vera și a ținut să explice că există beneficii ale alăptatului atât pentru copil, cât și pentru mămică.

l1l1

Textul scris de Laura Cosoi vine însoțit de o fotografie în care vedeta o alăptează pe Vera. Aceasta a dezvăluit că a alăptat-o și pe Rita timp de opt luni de zile și își dorește să facă același lucru și în cazul Verei. Laura Cosoi va renunța s-o alăpteze pe mezina familiei în momentul în care cea mică va da semne că nu își mai dorește să consume laptele matern.

Citește și: Laura Cosoi și soțul ei sărbătoresc 9 ani de relație.Cum s-au cunoscut cei doi

Citește și: Laura Cosoi, super sexy la 7 luni după naștere.A pozat provocator, în lenjerie intimă

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor și-a cunoscut nepoata:„Îmi vine să plâng'

Citește și: Ioana Ginghină, prima oară în public cu viitorul soț și cu fiica ei.Cum arată bărbatul care a cucerit-o

Laura Cosoi însă o alăptează pe Vera

Laura Cosoi se bucură de procesul de alăptare și consideră că este norocoasă că a putut să facă acest lucru.

 „Când o alăptez pe Vera, retrăiesc momentele de început cu Rita, clipele speciale de apropiere dintre mamă și copil, care nu pot fi descrise în cuvinte. Pe Rita am alăptat-o 8 luni și pe Vera vreau să o alăptez cât de mult se poate, cel puțin până dă semne că este pregătită pentru înțărcare, deoarece cred în înțărcarea firească, lentă!

Consider că am fost norocoasă că am putut să fac asta, pentru că multe mame, oricât de mult și-au dorit, nu au avut cum. Alăptarea este un subiect delicat și fiecare experiență este unică, însă am convingerea că mamele se nasc cu acest instinct de a face cele mai bune alegeri pentru ele și mai ales pentru puii lor!', a notat vedeta pe rețelele de socializare.

„Pierzi și câte 500 de calorii/zi'

Laura Cosoi susține că există beneficii ale alăptatului atât pentru copil, cât și pentru mamă. Vedeta a spus că este o modalitate bună pentru ca o femeie să piardă calorii. În ceea ce-l privește pe bebeluș, Laura Cosoi spune vă sistemul imunitar al celui mic are foarte mult de câștigat în urma procesului de alăptare.

„Alăptarea nu este un proces ușor, dar când te gândești la beneficii, parcă nimic altceva nu contează. Sistemul imunitar al copilului este primul care are de câștigat și datorită acestui aspect privesc alăptarea ca o investiție sigură în sănătatea copiilor mei.

Dar nu numai a lor, pentru că alăptatul are beneficii și pentru sănătatea mamei. În plus, pierzi și câte 500 de calorii/zi doar prin alăptare, adică intri mai ușor în formă', a mai scris Laura Cosoi.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton