(P) Ești gata de vacanță? Top 4 obiecte vestimentare MUST-HAVE pentru o vară de neuitat!

 advertising.ringier
.

Vara este cel mai așteptat anotimp , datorită asocierii cu vacanța sau concediul. Dacă te pregătești de vacanță, trebuie să ai în vedere anumite obiecte pe care trebuie să le deții.  De la an la an însă,  tendințele se schimbă așa că trebuie să te documentezi înainte de a-ti achiziționa noi piese vestimentare. 

Iată cele mai noi tendințe pentru sezonul cald!

1. Încălțăminte comodă

Atunci când mergi în vacanță, cel mai important este să te simți confortabil pentru a te putea bucura de întreaga experiență. Pentru a te asigura că o să ai o vacanță reușită, optează pentru încălțăminte lejeră, dar elegantă în același timp. Poți achiziționa papuci sau pantofi sport, care să te ajute să te miști rapid, dacă dorești să vizitezi cât mai multe locuri. Îți dorești să fii elegantă dar nu îți place să porți tocuri? Nu este nicio problema. Poți alege sandale cu platformă care să-ți pună silueta în evidență printr-un efect vizual de alungire a picioarelor. Pe site-ul Reverse.ro, găsești o gamă variată de sandale care să te ajute să arăți spectaculos atunci când pășești în afara casei. 

2.Rochia cu imprimeu floral

Dacă spui sezon cald, spui flori. Acestea nu o să se demodeze niciodată, cum nu o să se demodeze nici hainele cu acest tip de imprimeu. Ele îți dau o aură de vacanță și te fac să te simți confortabil, oriunde te-ai afla. Dacă nu știi încă unde să îți petreci vacanța, poți merge într-un road trip prin Europa, sau într-o vacanță care să te scoată din cotidian. Oriunde ai alege să mergi, asigura-te că ai bagajul complet și strecoară măcar câteva rochițe înflorate pentru a-ți înfrumuseța vacanța.

3. Pantalonii scurti

În sezonul cald, pantalonii scurți îți vin în ajutor atunci când îți doreșți să te poți mișca în voie, dându-ti o stare de libertate. Aceștia sunt extrem de utili vara, la plimbările prin parc sau chiar în timpul unei vacanțe.  Foarte căutați sunt pantalonii din denim, ce au luat amploare în ultima perioadă, fiind o piesă de rezistență în garderoba oricui.

4. Accesoriile

Ce ar fi vara fără accesoriile potrivite? Nu poți alcătui o ținută de vară perfectă fără a fi accesorizata pe măsură. La mare căutare sunt ochelarii de soare, care pe lângă faptul că îți protejează ochii, te fac să arăți foarte cool. Aceștia nu îți pot lipsi din bagaj. Foarte apreciate sunt și pălările, care asortate corespunzător, îți oferă o ținută demnă de invidiat. Ele vin în diverse mărimi și stluri, fiind aproape imposibil să nu găseșți una care să ti se potrivească. Poate cel mai îndrăgit accesoriu de toată lumea, este geanta. Aceasta vine în completarea ținutei. Este poate și cel mai util dintre toate, ajutându-te să îți depozitezi lucrurile mai mici, dar esențiale, precum portofelul sau telefonul.

Așadar, dacă îți dorești o vară de neuitat în care să ai parte de cele mai frumoase experiențe, acordă o atenție sporită garderobei tale, înfrumusețând-o ori de câte ori simți că acest lucru este necesar pentru a te simți pregătită de sezonul cald. 

Sursă foto: Pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton