Dorian Popa, de urgență cu mama lui la spital. Ce problemă de sănătate are

 Mirea Roxana
.

Dorian Popa a trecut prin momente grele pentru că a fost nevoit să o ducă pe mama lui la spital. Anunțul a fost făcut chiar de către artist prin intermediul paginii sale de Instagram. Acesta i-a rugat pe fanii lui să trimită toată energia lor pozitivă spre „mămișor', așa cum o alintă Dorian Popa pe Luminița Popa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Luminița Popa, mama lui Dorian Popa, a avt nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Anunțul a fost făcut chiar de către Dorian Popa, care se grăbea să ajungă cu mama lui la spital, însă traficul din București i-a pus mari probleme. El a publicat un Insta Story în care era vizibil panicat pentru starea de sănătate a mamei lui și i-a rugat pe fanii săi să trimită toată energia lor bună spre cea care i-a dat viață.

d1-1d1-1

„Trimiteți toată energia bună pentru mămișor', a scris Dorian Popa pe Instagram.

La acel moment, artistul nu a oferit detalii în plus legate de problemele de sănătate pe care le are mama lui, Luminița Popa, însă era foarte panicat pentru mama lui atunci când a anunțat că se grăbește spre spital.

Citește și: De ce nu poate Dorian Popa să facă copii:'Nu trebuie să te joci cu chestia asta'

Citește și: Cât câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram:”Fac 40.000 de euro lunar”

Citește și: Cine este Ștefan Ciuculescu de la Survivor.Mama lui e celebră

Citește și: Michele Morrone a răspuns la cea mai controversată întrebare:e gay sau nu?

Dorian Popa, de urgență cu mama lui la spital

În momentul în care a anunțat că se grăbește să ajungă la spital cu mama lui, Dorian Popa era în trafic. Acesta era foarte nervos din cauza aglomerației din București, care îl împiedica să ajungă cât mai repede cu mama lui la spital pentru a primi îngrijiri medicale.  

Cel mai nașpa lucru la Bucureștiul ăsta e că trebuie să ajungi cu maica-ta de urgență la spital, de urgența aia mare și nu poți să faci nimic că Bucureștiul e blocat și dacă bagi o averie și începi să te descurci puțin încep să te înjure toți, că cine să se gândească că ai o urgență', a spus Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa, despre starea de sănătatea a mamei lui

Mama lui Dorian Popa a avut urgent nevoie de îngrijirile unui medic urolog. Acum, Luminița Popa se simte mai bine. Artistul a publicat mai multe Insta Storuri în care a povestit despre ce s-a întâmplat. alături de el era chiar mama lui, căreia îi revenise zâmbetul pe față.

Norocoși noi că ne-a dat Dumnezeu vibe-ul ăsta extraordinar, că mamișor este un zâmbet toată. Problema e că ea e un zâmbet, dar în interiorul ei se află o piatră de 14 mm. Mulțumim din suflet domnului doctor urolog Dan Bădescu, șef de secție urologie, Spitalul Panduri, din suflet mulțumim pentru că a fost acolo alături de noi. Mamișor voia să rezolve problema peste două săptămâni, că are o nuntă, doar că domnul doctor a zis „nu. sâmbătă, asta dacă vreți să mai ajungeți la nuntă'. Ca să nu mai zic cât o cert zilnic pentru că nu bea apă. Piatra a coborât pe ureter, iar pericolul survenea lipsei durerii', a explicat Dorian Popa pe Instagram.

De asemenea, Dorian Popa a publicat și imaginea cu ecografia mamei lui în care se vede dimensiunea pietrei.

Dorian Popa este foarte atașat de mama lui

Luminița Popa are doi băieți: Ciprian, în vârstă de 33 de ani, este medic cu specialitatea cardiologie în Germania, iar cel mic este Dorian Popa. Dorian este foarte atașat de mama lui, cea pe care o arată în vloggurile sale ori de câte ori are ocazie.

N-aş spune că i-am crescut chiar singură, m-au ajutat bunicii. Au fost nişte situaţii în familia noastră. De prin 2006 noi am rămas doar noi trei. Am fost şi mamă şi tată şi mi-a plăcut acest rol. (…) Acesta a fost destinul nostru. Tatăl lui ne-a părăsit, am suferit, dar pentru că sunt o luptătoare, marele meu noroc a fost sprijinul lui Dorian şi al lui Ciprian. A fost un moment în care tatăl lui a încercat să îi împartă. El nu a acceptat că eu rămâneam cu copiii’, povestea mama lui Dorian în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton