La ce alimente a renunțat Bella Santiago pentru a se menține la 48 de kilograme: ”Eu așa m-am obișnuit de la bunica mea...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Bella Santiago arată de senzație. Chiar dacă are numai 32 de ani, cântăreața este atentă la alimentație și a renunțat la mai multe lucruri, pentru a se menține la 48 de kg. Într-un interviu pentru viva.ro, artista a dezvăluit că a învățat de mică de la bunica ei să se abțină de la dulciuri. Și pentru că este mică de înălțime, Bella își mai pune tocuri pentru a părea mai înaltă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bella Santiago ține cont și acum de sfaturile bunicii ei, care a învățat-o de mică să nu consume dulciuri. Mai mult, cântăreața, care a câștigat în anul 2018 competiția X Factor de la Antena 1, mai are un truc pentru care se menține suplă și în formă. Artista nu bea deloc sucuri acidulate și nici măcar apă minerală cu acid.

aniversare-fetita-bella-1aniversare-fetita-bella-1

Citește și: Bella Santiago s-a bătut cu o femeie pentru un bărbat:'Eram în club, s-a speriat'

Citește și: Bella Santiago a rămas fără proiect TV, după ce emisiunea Teo Show a fost scoasă de pe post:'Încă aștept ofertă'

Citește și: Ce dietă ține Ioana Ginghină, la 45 de ani. Cum arată meniul ei zilnic:„Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală' / EXCLUSIV

Citește și: Ce gest a făcut Anghel Damian pentru Theo Rose, pe platoul de filmare.Artista, surprinsă de iubitul ei: „Wow'

La ce alimente a renunțat Bella Santiago pentru a-și menține silueta

Bella Santiago este foarte atentă la felul în care se prezintă în fața publicului. De când a câștigat competiția X Factor în anul 2018, artista este mereu în centrul atenției. Din respect pentru fani, dar și pentru ea, cântăreața face eforturi să arate bine și să se prezinte ca la carte în fața spectatorilor, ori de câte ori apare.

Pentru a se menține în formă, Bella Santiago a învățat un truc de la bunica ei, în copilărie, de care ține cont chiar și acum. În plus, ea a mărturisit că nu consumă sucuri acidulate și nici măcar apă minerală cu acid.

'Eu nu fumez, nu beau sucuri aciodulate… nici măcar apă acidulată nu beau. Nu mănânc dulce, nu prea mănânc ciocolată. Eu așa m-am obișnuit de la bunica mea și nu prea mănânc dulce. Mai mult consum fructe și nu mă ating de ciocolată. Doar uneori, recunosc că simt nevoia să gust puțin. Am poftă, dar nu mereu. Nu sunt fan ciocolată', a declarat Bella Santiago pentru viva.ro.

Bella Santiago are 48 de kilograme

Bella Santiago a dezvăluit și cât cântărește în clipa de față. Artista are acum 48 de kg la o înălțime de 1,53 metri. La deschiderea unui salon de frumusețe, fostul portar Helmut Duckadam a crezut că artista, pe care o știa de pe micul ecran, este mult mai înaltă.

'Am 48 de kg la o înălțime de 1,53 m. Sunt mică. Și pun tocuri mereu, pentru că sunt mică de înălțime și mă ajută să am piciorul mai lung la tv. 'Am crezut că ești mai înaltă', așa mi-a spus și Helmut Duckadam. Dar eu sunt minionă', a mărturisit aceasta, pentru viva.ro.

Bella Santiago este căsătorită cu un român

Pe numele său întreg și real, Resciebelle Barrios Santiago, aceasta este cunoscută drept Bella Santiago. De proveniență este din Filipine și s-a născut pe data de 1 decembrie, prin urmare, în prezent are vârsta de 32 de ani.

Cunoscută publicului în urma competiției X Factor', pe care a câștigat-o, dar și a participării în cadrul show-ului Bravo, ai stil! Celebrities', Bella Santiago este foarte fericită și pe plan personal. Cântăreața s-a stabilit în România de aproape 6 ani de zile. Totuși, prima participare a ei la un show tv a fost la Pro TV în anul 2016. Atunci a apărut pentru prima dată pe micul ecran, în cadrul show-ului Românii au talent', acolo unde a ajuns finalista sezonului cu numărul șase.

Cântăreața este căsătorită cu Nicolae Ionuț Grigore, pe care l-a cunoscut prin intermediul unui prieten. Bărbatul este de profesie kinetoterapeut și a recunoscut că s-a îndrăgostit de artistă la prima vedere. A fost atât de fericit și împlinit odată ce a întâlnit-o pe Bella Santiago, încât în anul 2018 s-a hotărât să o ia de soție.

„Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da”, spunea vedeta după căsătorie.

Fiica artistei îl vede pe soțul ei ca pe un tată

Nunta Bellei cu Ionuț a avut loc alături de un grup de prieteni, dar și de toți concurenții de la X Factor', la un restaurant renumit din București. Acolo au petrecut cu voie bună și distracție. Bella era foarte fericită. Însă cineva a lipsit de la marele eveniment, și anume fiica sa. Vedeta nu a putut să aibă lângă ea familia, dar nici măcar pe fiica ei, care la acel moment era stabilită în Filipine.

Prin urmare, Bella a făcut tot posibilul și în final a reușit să își aducă fiica în România, încă din anul 2019, iar de atunci nici că s-a mai întors în Filipine nici ea și nici micuța de 10 ani. Artista se bucură și pentru relația pe care soțul ei o are cu fetița ei, care îl vede ca pe un tată.

Cadoul de nuntă a venit din partea prietenilor din partea soțului ei a fost unul aparte. Aceștia le-au dăruit proaspeților însurăței, bilete pentru a pleca în următorul an în Filipine, și astfel, ei au adus fetița în România.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton