Motivul pentru care Nicoleta Luciu apare rar la TV: "Cer mulți bani și, cine mă vrea cu adevărat, se poate"

 Dumitrache Laura
.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, în ultimii ani a apărut foarte rar la tv. Recent, fosta actriță a dezvăluit care este de fapt motivul pentru care nu a mai apărut atât de des pe micile ecrane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu a anunțat recent că va reveni pe micile ecrane, după o pauză lungă în care nu a mai avut apariții publice. Vedeta urmează să revină la tv în decembrie, în trei emisiuni diferite. Nicoleta a filmat pentru alte două proiecte diferite , după Prețul cel bun', în calitate de invitată.

nicoleta luciunicoleta luciu

Nicoleta Luciu a explicat care este, de fapt, motivul pentru care nu a mai fost chemată în alte emisiuni. Vedeta cere mulți bani pentru aparițiile sale la televizor. Deși în ultimii ani s-a dedicat familiei și s-a ocupat de creșterea celor patru copii, Nicoleta Luciu își dorește să revină la tv.

Citește și: Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea în televiziune:„Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar…'

Citește și: Ce făcea Nicoleta Luciu în spatele camerelor de filmat, când juca în telenovele:”Tot timpul mă…”

Citește și: Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune:„Sunt într-o schimbare'

Citește și: Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit. Care e motivul separării:„M-a deranjat modul în care el…'

Motivul pentru care Nicoleta Luciu apare rar la TV

În vârstă de 42 de ani, Nicoleta Luciu, este una dintre cele mai apreciate vedete din România. În ultimii ani, fosta actriță s-a retras din viața publică și s-a ocupat de creșterea celor patru copii. Recent, vedeta a revenit pe micile ecrane și mărturisește că și-ar dori să aibă proiecte interesante la tv. Cu toate astea, Nicoleta apare tot mai rar în fața telespectatorilor. Motivul ar fi faptul că vedeta cere mulți bani pentru aparițiile sale la televizor. Nicoleta Luciu este dispusă să facă naveta până la București dacă va primi o ofertă bună la tv.

La castinguri nu mă cheamă nimeni, lumea nu mă vrea și nu sunt prea căutată pentru că eu cer mulți bani. Și se știe asta. Ideea e că cine mă vrea cu adevărat, se poate. Am filmat doar ca invitată pentru trei emisiuni. Poate după încă două-trei astfel de filmări, va veni și oferta pe care mi-o doresc. Niciodată nu știi de unde sare iepurele.

Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o, copiii deja sunt mari, au programul lor.', a declarat vedeta pentru impact.ro.

Nicoleta Luciu dorește să facă transformări majore pentru imaginea sa

Nicoleta Luciu este în continuare o femeie frumosă, iar acum dorește să facă unele schimbări. Vedeta merge regulat la un specialist pentru stimularea colagenului, pentru a avea o piele netedă.

De asemenea, bruneta a mărturisit că își dorește să bată recordul celei mai frumoase femei din lume, trecută de 65 de ani, care arată de 30 de ani. Recent, Nicoleta și-a schimbat buletinul și a realizat că nu s-a schimbat mai deloc în ultimii 10 ani.

Vreau să o egalez pe chinezoaica de 67 de ani, care arată de 30…Dacă ea poate, putem și noi, europenele. Chiar m-am bucurat să constat, când mi-am schimbat buletinul, că arăt la fel ca în urmă cu zece ani. Acum să vedem cum va fi peste încă zece ani.' a mai spus vedeta.

Nicoleta Luciu are patru copii

Nicoleta Luciu este căsătorită cu afaceristul Zsolt Csergo și au împreună patru copii. Zsolt, Karol, Kim și Kevin au parte de toată atenția mamei lor. Nicoleta a devenit mamă pentru prima oară în 2008, când l-a adus pe lume pe Zsolt.

În 2011, actrița avea să nască tripleți. Kim, Kevin și Karol sunt mezinii familiei. Vedeta s-a mutat la Miercurea Ciuc alături de familia ei și a preferat să se axeze pe educația copiilor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton