La 70 de ani, creatoarea de modă Vera Wang arată ca o puștoaică de 20. Femeia care creează cele mai râvnite rochii de mireasă din lume a dezvăluit secretul său: ”Un cocktail cu...”

 Stamen Diana
.

Când vezi imagini cu Vera Wang nu-ți imaginezi nicio secundă că are 70 de ani, ci mai degrabă 20. Celebra creatoare de modă a uimit o lume întreagă cu aparițiile sale, iar acum a dezvăluit care este secretul tinereții eterne.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ai putea pune pariu că are corpul unei tinere de 20 de ani, însă realitatea este că Vera Wang are 70 de ani, iar pe 27 iunie va împlini 71. Mulți nu înțeleg cum reușește creatoarea de modă din Statele Unite ale Americii să arate atât de bine la vârsta ei.

Spre uimirea tuturor, Vera Wang a dezvăluit care este secretul său și ce face în mod obișnuit. Silueta de invidiat a vedetei a stârnit multe curiozități pe Internet.

„Muncă, somn, un cocktail cu vodcă, nu prea mult soare. Nu sunt o fană împătimită a exercițiilor fizice, dar îmi place să joc golf la Liberty National din Jersey City sau la Atlantic Golf Club din Hamptons, atunci când se întâmplă să fiu acolo. Joc ingrozitor, dar sunt entuziastă', a afirmat Vera Wang.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Madonnei, mai tânăr cu 36 de ani decât ea: „Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina'

Vera Wang are doi copii

Creatoarea de modă are doi copii cu omul de afaceri Arthur P. Becker cu care a fost căsătorită timp de 23 de ani.

Înainte de a intra în industria modei, Vera Wang a fost o patinatoare celebră în Statele Unite ale Americii. Vedeta a renunțat la acest sport după ratarea sa de a intra în echipa olimpică de patinaj artitic din America.

Citește și: Se afișează foarte rar împreună! Cum arată fratele Ginei Pistol și cât de mult seamănă cu prezentatoarea TV

FOTO: Instagram

vera-wang-instagram-icon-120520-10vera-wang-instagram-icon-120520-10
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton