Îl mai ții minte pe Șerban, din Liceenii? Cum arată actorul Tudor Petruț, după 30 de ani de la debut. Va face o continuare a filmului -fenomen: ”Scenariul există”

 Oana Popoiag
.

Poate că Ștefan Bănică a fost protagonistul din Liceenii, dar nici Tudor Petruț, puștiul cu ochi albaștri, rival al acestuia la inima Oanei Sârbu în film, nu a trecut neobservat. Totuși, în vreme ce Ștefan Bănică a devenit între timp unul dintre cei mai faimoși români, de Petruț nu s-a mai auzit nimic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tudor Petruț a decis în urmă cu 20 de ani să părăsească România, iar acum locuiește în SUA, în sudul Californiei, unde duce o viață liniștită. Nu a întrerupt, însă, legătura cu lumea filmului, continuându-și cariera în America, unde activează ca actor și regizor, în paralel cu o meseria diametral opusă: cea de profesor de matematică.

Cum arată acum Tudor Petruț, rivalul lui Ștefan Bănică în Liceenii

Tudor Petruț așteaptă ca activitatea la Hollywood să revină la normal, căci este cooptat într-un proiect la una din cele mai mari televiziuni.

'Să sperăm că o televiziune din România va prelua de la NBC primul sezon din comedia „Sunnyside', un sitcom foarte americănesc cu personaje diverse, în care joc și eu, alături de altă actriță de origine română, Giannina Toaxen. Primul serial american în care apar doi români!', a declarat pentru Cancan actorul devenit faimos în Liceenii.

Continuarea la filmul Liceenii are gata scenariul

România mai așteaptă cu nerăbdare o veste din lumea filmului, și anume continuarea la Liceenii, plan despre care s-a auzit în urmă cu ceva timp.
'Scenariul există, n-a fost un zvon, am vorbit despre „Reuniunea' cu câțiva ani în urmă. Nu toată lumea implicată a fost încântată de ideea propusă și de genul de film, iar povestea filmică a rămas în faza de colaborare literară', a declarat Tudor Petruț în același interviu.

Până la declanșarea pandemiei de coronavirus, în ciuda faptului că locuiește la celălalt capăt al lumii, actorul se întorcea în fiecară vară la București, pentru a petrece timp cu apropiații.

'După aproape două decenii de absență, în ultimii ani vin acasă în fiecare vară ca să fiu alături de mama mea, Sanda Petruț, care locuiește în București. Vacanțele mele înseamnă și întâlniri cu prietenii și mai ales foarte multe spectacole de teatru. Ca regizor de teatru de meserie, îmi lipsește scena. Teatrul românesc este, ca întotdeuna, excepțional și mă bucur de succesele colegilor mei și de talentul fascinant al noilor generații de artiști', a declarat Tudor Petruț pentru Cancan.

Tudor Petruț din LiceeniiTudor Petruț din Liceenii

Foto: Libertatea, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton