Viorel Cataramă, primele declarații cu privire la reacția soției sale, după ce a decis să se infecteze cu COVID-19: „O despărțire nu e un capăt de țară”

 Lupescu Anca
.

Viorel Cataramă a vorbit despre părerea soției sale, medicul Adina Alberts, cu privire la decizia de a se infecta voit cu COVID-19. 

adina-alberts-si-viorel-cataramaadina-alberts-si-viorel-catarama

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Viorel Cataramă a declarat, într-un interviu pentru Wowbiz.ro, că el și soția lui au discutat și au ajuns la concluzia că trebuie să stea separați, în această perioadă critică. Asta pentru a își proteja fetița în vârstă de 4 ani. 

„ Știți cum a fost discuția? Ca într-o familie în care bărbatul ține cu Rapidul și soția cu Dinamo. Sau când bărbatul ține cu PSD-ul și soția cu PNL-ul… Așa au fost, am discutat, eu mi-am spus punctul de vedere. Eu nu spun că nu există coronavirusul, eu spun că metoda aleasă a fost greșită, sinucigașă pentru România. Soția mea, îmi dă dreptate parțial, dar problema este că avem și o fetiță de patru ani și șase luni și aici a intervenit nu neapărat profesia de medic, a intervenit calitatea de mamă', a spus Viorel Cataramă. 

Citește și: Cum se simte Viorel Cataramă, după ce s-a infectat voit cu COVID-19: „Viața merge înainte. Am făcut tot ce ține de mine ca să mă infectez. Mă simt perfect'

El a mai spus că despărțirea este o chestiune temporară , asta pentru a își proteja fetița de virus. 

Și până la urmă o despărțire de două săptămâni nu este un capăt de țară, pentru că noi nu ne-am despărțit definitiv, este o chestiune temporară, pentru protecția fetiței pe care soția mea a considerat că nu trebuie să o supună niciunul fel de risc. Soția mea este medic și este implicată în activități medicale pentru găsirea unor soluții pentru protejarea populației', a explicat, cu umor, Viorel Cataramă. Mai mult, când vine vorba de chestiuni personale, omul de afaceri recunoaște că nu este, în totalitate, singur și că sunt oameni care, totuși, au grijă de el. 'Faptul că sunt în izolare totală nu înseamnă că sunt singur pe lume. Sunt oameni care se ocupă pentru că eu sunt singur într-un spațiu bine delimitat în care nu poate să intre sau să iasă nimeni în afară de mine. Eu nu pot să intru, nici dacă aș vrea, cu nicio persoană, sunt toal singur. Dar asta nu înseamnă că nu am ce mânca, nu am ce bea… Mi se aduce mâncarea, ca să fiu foarte onest', a mai explicat Viorel Cataramă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton