Trecutul neștiut a lui Keed de la Chefi la cuțite! A vândut ziare în Danemarca

 Cica Cristina
.

Keed de la Chefi la cuțite este un concurent extrem de apreciat în cadrul cooking show-ului, dar și un artist talentat. S-a impus în lumea muzicală pe când avea 27 de ani, cu toate că prima sa piesă a fost lansată pe când avea doar 16 ani. Tânărul are o poveste de viață impresionantă. A luptat mult să răzbească, iar greutățile nu l-au oprit din drum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Keed de la Chefi la cuțite este un personaj care a cucerit publicul, în primul rând, prin sinceritate! A spus în repetate rânduri că nu se află la nivelul colegilor săi din echipa albastră, în bucătărie, însă și-a dorit foarte tare să ajungă în semifinale și e la un pas să reușească. A fost pe punctul de a fi eliminat, dar a fost salvat în ultimul moment de către chef Florin Dumitrescu.

Keed-Chefi-la-cutite-1Keed-Chefi-la-cutite-1

Keed de la Chefi la cuțite a lucrat în străinătate

Acum în vârstă de 32 de ani, Keed de la Chefi la cuțite nu s-a bucurat de un succes răsunător de la o vârstă fragedă, ci dimpotrivă! La 16 ani a scos prima sa piesă, însă succesul a venit abia 11 ani mai târziu.

Keed a copilărit în Călărași, însă înainte de a deveni cunoscut cu trupa Șatra BENZ a decis să ia calea străinătății. Și-a încercat norocul în Anglia și Danemarca, a revenit în țară unde s-a ocupat de muzică.

Citește și: Scandal între Keed și Elena Matei, la Chefi la cuțite.„Ești o perversă'

Citește și: Scandal de proporții între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu:„Este agresivă și modestă intelectual!'

Citește și: Aida Parascan, părăsită și de tatăl copilului, după ce a pierdut sarcina:„L-am înțeles'

Cum s-a apucat Keed de muzică

Cum fiecare eșec contribuie la succesul ulterior, așa s-a întâmplat și în cazul lui Keed. Dat fiind că a fost dat afară de trei ori pe parcursul a doi ani, concurentul de la Chefi la cuțite a luat decizia de a face o schimbare majoră. Zis și făcut! S-a întors în țară și s-a ocupat de muzică, marea lui pasiune.

„Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice. Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică, însă niciodată n-am vrut să mă dedic acestui domeniu. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani. M-au dat afară de trei ori. A treia oară am zis gata nu mai pot, mă duc să fac muzică', a povestit el la Antena 1.

Keed, salvat de la eliminare la Chefi la cuțite

Keed a fost la un pas să părăsească competiția cu un battle înainte de marea semifinală. Din fericire, a fost salvat. Chef Florin Dumitrescu a folosit o amuletă pentru a-i da șansa de a merge mai departe.

Keedule, pentru tine! Voiam să păstrez amuleta pentru Ștefan, Cătălin sau Florin, doar că ei mi-au demonstrat că nu au nevoie de așa ceva', i-a spus Florin Dumitrescu. Impresionat de gest, Keed nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Keed: „Mai e speranță în lumea asta'

Salvarea de la eliminare a însemnat mult pentru Keed. I-a oferit speranță. El a subliniat că are de gând să o păstreze pentru a-și reaminti întotdeauna că merită să aibă încredere în oameni.

„Speak mi-a adus amuleta. Asta e dovada că eu mi-am făcut treaba în echipă și că echipa crede în mine. O s-o înrămez și o să îmi aducă aminte de faptul că mai e speranță în lumea asta, mai poți avea încredere în oameni, mai poți face lucruri frumoase cu străini și că oricine merită o a doua șansă', a declarat Keed la Chefi la cuțite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton