Sora Războinicei Maria Chițu susține o concurentă de la Faimoși: "Merită să câștige Survivor"

 Oana Pantazi
.

Sora Războinicei Maria Chițu a făcut recent o declarație neașteptată, mărturisind că susține o concurentă din echipa adversă, pe care o vede câștigătoare a competiției Survivor. Iată ce a declarat sora Războinicei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sora Războinicei Maria Chițu a făcut o declarație neașteptată, mărturisind că, în afară de sora ei, evident, are o preferată din echipa Faimoșilor… În timp ce lupta devine tot mai acerbă în competiția din Republica Dominicană, părerile cu privire la câștigători sunt tot mai împărțite. Nici familiile concurenților nu fac excepție, rudele concurenților având uneori păreri diferite. Iată pe cine susține sora Mariei Chițu!

197879129_531497674957812_3383202022063586061_n197879129_531497674957812_3383202022063586061_n

Sora Războinicei Maria Chițu o susține pe Faimoasa Elena Marin

Sora Războinicei Maria Chițu a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit că susține o concurentă din echipa adversă la survivor. Desigur, prima ei opțiune este sora sa mai mare, însă tânăra a mărturisit că o susține în competiție și pe Elena Marin, din echipa Faimoșilor.

„Elena Marin merită să câștige Survivor România din echipa Faimoșilor. Elena mi se pare o persoană sinceră, judecată greșit, mai greșește, dar nu trebuie să fie perfectă și nu trebuie să judecăm așa repede”, a afirmat, sora Mariei Chițu de la Războinici, conform Fanatik.

Citește și: Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor: „Sunt doi oameni care…”

Citește și: Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert: „Nu s-ar fi ajuns aici dacă…'

Citește și: Angela Rusu face botez cu 300 de invitați! De ce l-a ales naș pe Silviu Prigoană

Citește și: Ce relație are Petre Roman cu fosta soție și cu cele două fiice. Catinca: „Este un tip care nu are prea multe regrete”

Citește și: Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor. Adoră să pozeze sexy

Cât despre sora sa mai mare, tânăra a mărturisit că Maria a reușit să-și surprindă plăcut apropiații cu parcursul de la Survivor.

„Am rămas cu toții plăcut surprinși când i-am văzut performanța, trebuie să spun că nu mă așteptam. Însă știam că este foarte determinată când își pune în cap ceva”, a mai spus sora Mariei Chițu de la Războinici, conform sursei citate.

Ce spune sora Mariei despre Albert

Multă vreme, s-a speculat cu privire la relația dintre Maria și Albert, iar suspiciunile s-au intensificat după ce Războinicul i-a furat un sărut colegei sale de echipă în miez de noapte. Între cei doi s-a rupt însă lanțul de iubire după ce au ajuns să se jignească, iar Războinicul a propus-o pe Maria spre eliminare.

'Comportamentul lui Albert e foarte greșit și nejustificat, s-a întors foarte repede împotriva Mariei uitând tot ce a făcut ea pentru el, câte jigniri a încasat pentru că a ales să îi țină partea. Albert este un om care nu apreciază ajutorul altei persoane așa cum ar trebui, un om care uită cine i-a fost alături și întoarce povestea cum dorește el, un am nesincer', a comentat sora Războinicei Maria Chițu de la Survivor, citată de Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton