Jojo dezvăluie cum a cucerit-o Paul Ipate și motivul pentru care nu s-au căsătorit: "Eu nu îl iubesc pentru numele lui"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

O femeie matură, cu o carieră de invidiat și o familie superbă, Cătălina Grama încă ascunde mult din inocența și spiritul copilăresc al lui Jojo, „personajul care a făcut-o celebră pe vremea când avea doar 14 ani. Vedeta a dezvăluit cum a fost cucerită de partenerul ei, Paul Ipate și motivul pentru care nu s-au căsătorit niciodată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ai avut ocazia să descoperi, în ultimele luni, ceva nou la partenerul tău, Paul? Nu știu, să te fi surprins cu ceva…

Paul e jumătatea mea. Mă surprinde în fiecare zi cu blândețea lui, inteligența, umorul şi iubirea lui necondiționată.

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum:„Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească'/ EXCLUSIV

Tu și Paul pare că vă completați de minune… Spune-mi cum erați voi la începutul relației și cum v-ați schimbat, între timp? Cum v-ați modelat unul după celălalt?

Eram tineri. (râde) Şi acum suntem. Nu ştiu. Lucrurile au mers atât de firesc între noi, încât pur şi simplu nu prea ştiu cum să răspund la întrebarea asta. Cum cresc două plante complementare într-o grădină? Încet. Firesc. Cu iubire şi îngrijire.

Citește și: Paula Chirilă bifează o intervenție chirurgială la nivelul feței!Cât de mult s-a schimbat vedeta după vizita la medicul estetician

Cum a reușit Paul să te cucerească? Ce i-a plăcut cel mai mult la el? Și ce calități apreciezi cel mai mult la el în prezent?

Cu sensibilitatea şi umorul lui. Şi cu una dintre melodiile compuse de el. A fost dragoste la prima ascultare. (zâmbește)

Încă există o nebuloasă asupra faptului dacă sunteți sau nu căsătoriți. Și s-a speculat că aȚi fi spus „da, atunci când i-ați cununat pe Octavian Strunilă și pe soția lui…

Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul.

Citește și: Cu câteva zile înainte să nască, Laura Cosoi a decorat camera copiilor într-un stil care să le amintească de Bali.Atenție, imagini adorabile!

Cât de mult, în opinia ta, contează actele într-o poveste de iubire? Sau, ca femeie, să porți numele partenerului tău?

Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu.

Jojo-1Jojo-1

Sursa foto: Facebook, Horia Stan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton