Jennifer Lopez a trecut testul curajului: s-a pozat fără strop de machiaj. Cum arată artista în vârstă de 51 de ani, la primele ore ale dimineții

 Cica Cristina
.

Jennifer Lopez are 51 de ani și nu se teme deloc să-și dezvăluite frumusețea naturală! Diva s-a pozat fără strop de machiaj, la primele ore ale dimineții. Iată cum arată artista fără make up!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jennifer Lopez nu are doar un trup de invidiat, ci și un ten pe măsură. Dovadă stă imaginea pe care artista a postat-o pe rețelele de socializare. Fără machiaj, dar și fără filtre, Photoshop sau alte trucuri, J. Lo s-a fotografiat naturală și a urcat fotografia pe internet.

Cântăreața pare mai degrabă să întinerească decât să îmbătrânească. Aproape că este mai sexy decât în urmă cu 20 de ani!

Citește și: Au fost reluate filmările pentru Te cunosc de undeva, după ce vedetele de la Antena 1 infectate cu COVID-19 s-au vindecat

Precum era de așteptat, cei peste 127 de milioane de admiratori din întreaga lume au avut numai cuvinte de laudă la adresa divei și pe bună dreptate.

Se pare că izolarea i-a priit frumoasei cântărețe, care are un ten fără cusur la cei 51 de ani. Timpul încă nu a început să lase semne vizibile pe chipul e, iar acest lucru a fost observat și de fanii săi care i-au spus că are un ten ca de bebeluș.

Citește și: Mihaela Rădulescu, la 51 de ani!Secretele vedetei pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat

În prezent, J.Lo stă cu logodnicul Alex Rodriguez, în vila din Hamptons, New York, împreună cu gemenii Max și Emme, pe care îi are din căsătoria cu Marc Anthony. La rândul lui, partenerul artistei are două fete: Natasha, 15 ani, și Ella, de 12 ani. Cei patru copii se înțeleg de minune, mai ales că au vâsrte apropiate.

Cei doi plănuiau să se căsătorească anul acesta, însă nunta a fost amânată pe fondul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Prima vacanță în trei! Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva au plecat la mare.Imagini rare cu cei doi și fiul lor, surprinse la plajă

Jennifer-lopez-1Jennifer-lopez-1

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton