John Cena și Shay Shariatzadeh s-au căsătorit în mare secret! Cei doi au spus "da" în Florida

 Cica Cristina
.

John Cena și Shay Shariatzadeh s-au căsătorit în mare secret, în cadrul unei cermonii intime în Florida.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

John Cena și Shay Shariatzadeh au spus „da” din tot sufletul și și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii discrete în Florida. Cei doi au trecut la următorul nivel, după o relație de un an și jumătate.

John Cena și Shay Shariatzadeh și-au făcut prima oară apariția în public la premiera filmului Playing with Fire din octombrie, când au recunoscut că sunt împreună din luna martie a anului trecut.

Citește și: Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor:„Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum'. Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

Tot atunci, John Cena a vorbit relația cu Shay Shariatzadeh : „Ce este atât de special la această seară este că, indiferent de ce alte proiecte voi mai obține, acest film va avea mereu o semnificație specială pentru că am obținut acest rol special și am și cunoscut pe cineva special'. 

După mai multe apariții publice împreună, au fost lansate o serie de zvonuri privind o posibilă logodnă: „Avea un inel cu o piatră imensă! Se țineau de mână când i-am observat', a declarat atunci o sursă pentru E! News.

Citește și: Ștefania Urecheatu de la Mireasa, bătută și tunsă de fostul iubit.Totul ar fi pornit de la Jador

La acel moment, au refuzat să facă declarații pe marginea acestui subiect, însă este clar că aveau planuri de nuntă din timp.

John Cena și Nikki Bella s-au despărțit înainte de nuntă

După șase ani de relație, John Cena și Nikki Bella s-au despărțit. Cei doi au luat-o pe drumuri diferite chiar cu trei săptămâni înainte de nuntă. Luptătorul de wrestling și iubita sa au anulat fabulosul eveniment. 

Universal Pictures’ „Dolittle” PremiereUniversal Pictures’ „Dolittle” Premiere

‘Chiar dacă această decizie a fost foarte dificilă, noi vom continua să avem o relație bazată pe dragoste și să ne respectăm unul pe celălalt. Vă rugăm să ne respectați intimitatea’, au declarat cei doi la momentul respectiv.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea:„O dată pe săptămână cu tati și în rest…'

John Cena, în vârstă de 40 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Nikki Bella, în vârstă de 34 de ani, în urmă cu un an în timpul evenimentului Wrestlemania 33. Cei doi se întâlneau încă din anul 2012. Cuplul a fost văzut ultima dată împreună pe 8 aprilie, la Wrestlemania 34.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton