Fostul iubit al Gabrielei Prisăcariu, invitat la Neatza. Ce a făcut Dani în momentul în care bărbatul a intrat în platou

 Dumba Gabriela
.

Dani Oțil a făcut un gest inexplicabil astăzi, când fostul iubit al logodnicei sale, Gabriela Prisacariu, a venit la Neatza. Valentin Sanfira a trăit o poveste de dragoste cu viitoarea soție a lui Dani cu mult timp în urmă și acum se află în pragul căsătoriei cu altă femeie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentin Sanfira a fost invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani”, împreună cu soție lui, Codruța Filip, însă Oțil a făcut tot posibilul să nu dea ochii cu el. Astfel, Dani a plecat din platou în momentul în care cântărețul de muzică populară a fost prezent acolo, un gest ce poate fi catalogat drept imatur, având în vedere că povestea de dragoste dintre acesta și iubita lui s-a terminat demult.

Astfel, după ce Valentin Sanfira și soția lui au cântat o piesă împreună, au purtat o scurtă discuție cu co-prezentatorul de la Neatza, Florin Ristei. Cât timp aceștia au fost prezenți în studioul de la Antena 1, Dani Oțil a lipsit.

Relația dintre logodnica lui Dani Oțil și Valentin Sanfira s-a consumat în timp ce Gabriela apărea la Antena 1 în show-ul Next Top Model. Au fost împreună mai multe luni, conform unei surse din anturajul celor doi.

„Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări. După ce s-au despărțit, amândoi și-au șters toate pozele în care apăreau împreună de pe conturile de socializare', a precizat sursa citată pentru StarPopular.ro.

Acum, artistul de muzică populară este proaspăt însurat cu Codruța Filip, după cununia civilă care a avut loc pe 10 octombrie.

Citeste si: Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu, după despărțire: „Femeia care îmi va purta inelul pe deget va avea de ce să îi mulţumească!”

valentin-1valentin-1

Cum și-a cunoscut Valentin Sanfira actuala soție

În timp ce Gabriela Prisacariu s-a cuplat cu Dani Oțil, urmând să se căsătorească anul viitor, Valentin Sanfira a decis să se oprească la Codruța Filip, o frumusețe uluitoare din folclor, de profesie cântăreață și consilier la Ministerul Sănătății.

„Ne-am întâlnit la o emisiune și m-am îndrăgostit pe loc. M-am dus la ea, i-am făcut complimente, s-a uitat la mine și mi-a zis că nu sunt sănătos.

Apoi i-am scris pe Instagram și am ieșit împreună cam după o lună Mi-a dat cu flit mult timp. Dar am scos-o la shaorma. Îmi place mult și d-aia mă însor, mi-am cam dorit lucrul asta pentru că am făcut cam toate nebuniile',a mărturisit Sanfira într-o emisiune TV, unde asistentă este tot o fosta iubită, potrivit cancan.ro.

Citește și: Cântăreața Codruța Filip, șocată de reacțiile acide, după ce a câștigat un post în Ministerul Sănătății: „Nu este posibil!”

Între Codruța și Gabriela, Valentin a mai avut o relație și cu actuala asistentă a emisiunii Acces Direct, Cosmina Adam. Pe lângă calitățile muzicale, și Cosmina a câștigat un concurs de frumusețe în urmă cu zece ani.

Codruța își dorește să participe la X Factor

În urmă cu câteva săptămâni, Codruța Filip a fost invitată, singură, în emisiunea lui Dani Oțil. Și de această dată, Ristei a fost „nominalizat' gazdă a emisiunii. Codruța a precizat atunci că următoarea dată va apărea în platou cu fostul iubit al Gabrielei Prisacariu. De asemenea, artista i-a pus în temă pe juratul Ristei și pe prezentatorii Răzvan și Dani că își dorește să participe la X Factor și că este convinsă că va câștiga.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton