David Pușcaș s-a reprofilat. Proiectul în care s-a implicat fiul adoptiv al Luminiței Anghel: "Mama se va șoca"

 Cica Cristina
.

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a apărut în presă numai cu știri negative, însă acest lucru pare să fie pe sfârșite, dat fiind că tânărul s-a implicat într-un nou proiect. Iată despre ce este vorba.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

David Pușcaș a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului, fiind un personaj foarte controversat. A fost mult timp la cuțite cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel, însă acum pare că vrea să urmeze calea cea dreaptă.

S-a reprofilat, iar acum tânărul s-a apucat de cântat. Cea care îl sprijină și îl ajută să revină pe calea cea bună este Sarah JSun, o solistă de succes în străinătate, în vârstă de 32 de ani.

Citește și: Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor:„Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum'. Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

David Pușcaș: „Sunt curios cum va reacționa lumea”

Cei doi au împreună un proiect muzical, la care au lucrat mai bine două de luni, surpriza cea mare fiind, desigur, că David Pușcaș s-a apucat de cântat și vrea îi calce pe urme mamei sale.

„Este o piesă intimă, iar prima oară când mi-a spus Sarah despre ce e vorba, eu nu am vrut. Sunt curios  cum va reacționa lumea. Nu e genul meu, dar a ieșit ceva wow”, a spus David pentru Click!

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea:„O dată pe săptămână cu tati și în rest…'

Sarah JSun, despre David Pușcaș: „Mi-am dat seama că e un om de nota 100”

David Pușcaș și Sarah JSun s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar de atunci viața lui David Pușcaș s-a schimbat în bine. Nu doar că a apărut într-un videoclip al solistei, dar a filmat și pentru Bromania și „Bravo, ai Stil”, iar acum joacă într-un documentar pentru un alt post tv.

„Și-a câștigat banii singur, a mai lucrat, nu e așa cum îl cred mulți. Este foarte muncitor, craetor de conținut, vlogger. Îi place ceea ce face. Povestea piesei a început după ce David mi-a povestit despre el și viața lui. Noi ne cunoaștem de un an și ceva, a apărut într-un videoclip de-al meu și așa ne-am împrietenit.

Citește și: Depistată cu COVID-19, Carmen Moise a devenit mamă de gemeni!

Din păcate, din presă se auzeau numai lucruri rele despre el, era privit ca un rebel și când l-am cunoscut în realitate mi-am dat seama că este un om de nota 100. Este acolo când ai nevoie de el și nu te lasă la greu”, a spus Sarah JSun despre David Pușcaș.

David Pușcaș: „Mama încă nu știe”

La rândul lui, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a recunoscut că i s-au ivit o serie de oportunități de când a cunoscut-o pe solistă, având numai cuvinte de laudă la adresa artistei Sarah JSun.

David-PușcașDavid-Pușcaș

Citește și: Irina Loghin, mărturisiri emoționante după ce s-a vindecat de coronavirus:„M-am speriat, am o vârstă'

David Pușcaș a mărturisit că a se pricepe foarte bine să cânte și să joace, dar fiind că a terminat actorie la Dinu Lipatti. De asemenea, a făcut canto în școală, însă chiar și așa până și el a fost surprins să afle că poate cânta:

„Da, m-am apucat de cântat, dar mama încă nu știe. Se va șoca atunci când va afla și când va auzi piesa”, a mai spus David pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton