Cum arată Jessica Simpson după ce a slăbit 45 kg în mai puțin de un an. Vedeta suspectată de anorexie încape în blugii pe care îi purta în urmă cu 14 ani!

 Cica Cristina
.

Jessica Simpson a slăbit 45 de kilograme în mai puțin de un an și deja trece în cealaltă extremă, aproape de anorexie! Artista în vârstă de 40 de ani a revenit la silueta de odinioară, după cea de-a doua sarcină!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jessica Simpson s-a confruntat cu probleme serioase de greutate în ultima perioadă, însă și-a revenit spectaculos. Mai mult, pare să fi trecut în tabăra vedetelor anorexice, căci blondina a reușit să încapă în blugii pe care îi avea în urmă cu 14 ani!

Ultima imagine cu Jessica Simpson a uimit pe absolut toată lumea, iar acum se poate lăuda iarași cu o talie de viespe și un trup de invidiat. A slăbit considerabil, lucru care se reflectă, în primul rând, în garderoba ei!

Citește și: Testul sincerității! Andreea Bălan a recunoscut ce intervenții estetice are. Cum arăta înainte:'Așa spun toate'

Cântăreața a îmbrăcat blugii pe care i-a păstrat timp de 14 ani în șifonier, în speranța că va reveni la silueta mult dorită. Și-a atins scopul, iar rezultatele sunt vizibile!

„Am ținut această pereche de blugi în dulap pentru 14 ani, nu exagerez! M-am gândit că dacă sunt în ultimele mele ore înainte de a schimba prefixul, să le dau o a doua șansă', a scris artista în dreptul unui selfie postat pe Instagram.

Citește și: Naya Rivera din Glee a fost găsită moartă, după 6 zile de căutări!Actrița a reușit să-și salveze fiul în vârstă de 4 ani

Cum a reușit Jessica Simpson să slăbească

Antrenorul Harley Pasternak a dezvăluit dieta vedetei, care a ajutat-o să slăbească în timp record.

‘Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi. Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte’a declarat antrenorul artistei.

Citește și: Adina Buzatu s-a testat pentru noul coronavirus:„Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare. Cum s-a ajuns aici, nu știu'

De asemenea, Jessica Simpson a făcut și foarte multă mișcare în tot acest timp: a început să parcurgă câte 6000 de pași pe zi, ajungând ulterior până la 14.000.

Jessica-Simpson-1Jessica-Simpson-1

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton