Cum arată monumentul ridicat în memoria lui Răzvan Ciobanu, chiar în locul în care și-a pierdut viața. Pe piatra funerară sunt scrise versuri emoționante

 Cica Cristina
.

A trecut mai bine de un an de când celebrul designer a murit într-un lamentabil accident! Iată ce a apărut acum în locul în care și-a pierdut viața!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, în a doua zi de Paște, lumea showbiz-ului era zguduită de o veste tragică: la 43 de ani, creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident rutier violent. Designerul avea viteză excesivă și a pierdut controlul mașinii, intrând într-un copac.

Trecerea timpului, însă, nu a șters amintirea sa din memoria oamenilor, astfel că mulți s-au mobilizat pentru a-l avea în amintire mai mulți ani de acum încolo.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă:„Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!'/ EXCLUSIV

Prietenii și localnicii din zona în care a avut loc accidentul, au făcut un gest total neașteptat. Oamenii au pus o placă de marmură, pe care stau scrise niște versuri de-a dreptul emoționante, în locul în care a fost găsită mașina distrusă și trupul neînsuflețit al vedetei, notează wowbiz.ro.

Citește și: Brigitte, primele declarații după apariția imaginilor în care Florin Pastramă o bate:„Ce, oamenii nu se mai ceartă?!'

„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec…', sunt câteva dintre versurile scrise pe placa adusă de către prieteni.

Razvan-Ciobanu-1Razvan-Ciobanu-1

Sursa foto: Wowbiz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton