Cum au fost primite Raluca Dumitru și Irisha la Survivor. Jador: "Băieții sunt în călduri"

 Cica Cristina
.

Raluca Dumitru și Irisha sunt noile concurente de la Survivor și s-au alăturat echipei Faimoșilor. În momentul în care le-a văzut, Jador a avut o reacție neașteptată și a spus lucrurilor pe nume, fiind plăcut impresionat de cele două noi colege.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Patru noi concurente au venit la Survivor: două fete s-au alăturat taberei roșii și alte două taberei albastre. Fetele au venit cu forțe proaspete și au fost primite cu brațele deschise de către concurenții din ambele echipe.

Jador s-a arătat cel mai încântat de faptul că va avea doi noi colege. Raluca Dumitru și Irisha au intrat deja pe traseu și cu toate că nu au reușit să aducă niciun punct, artistul a precizat că a observat potențialul fetelor și prima săptămână colegii le vor trece cu vederea pierderea punctelor, până se acomodează.

Raluca-Dumitru-Irisha-Survivor-1Raluca-Dumitru-Irisha-Survivor-1

Jador, reacție neașteptată după venirea noilor concurente la Survivor

Totuși, concurentul nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume când a auzit că în competiție va intra și un model.

„Eu când am auzit model, am zis aoleu, Doamne, ce ne-ați adus? Zici că ne fentează oamenii ăștia.

Am spus că nu se vor descurca, dar sunt brânză bună…să se mai învechească puțin să facă treabă bună. E dezastru, dar săptămâna asta le iertăm. Venirea lor nu face bine, băieții sunt în călduri, atât pot să spun', a transmis Jador.

Citește și: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor.A fost asistentă TV

Citește și: Raluca Dumitru de la Survivor are un trecut tumultuos.A pozat goală

Citește și: Cine este Irina Ceban de la Survivor.Irisha a locuit în Miami

Citește și: Cum arăta Irina Ceban de la Survivor înainte de operațiile estetice:”Am avut un complex”

Cum au fost întâmpinate Raluca Dumitru și Irisha la Survivor

Culiță Sterp le-a apreciat pentru energia cu care au venit în concurs, iar Elena Marin s-a bucurat că nu mai este singura fată din echipa Faimoșilor.

„Bine ați venit în vilă. Am văzut că veniți cu un vibe pozitiv', a spus Culiță Sterp.

Elena Marin s-a arătat încântată de venirea celor două colege, mai ales că deja le cunoștea.

„Eram îngrjiorată că am rămas singură și mă simțeam în pericol și mi-au venit două fete. M-am bucurat, le știam. Cu Irina m-am întâlnit pe la emisiuni, iar Raluca mi-a fost colegă', a spus Elena Marin.

Irisha și Raluca Dumitru, primele declarații după venirea la Survivor

Irisha a recunoscut că mobilizarea pe teren a fost greoaie în prima zi, însă după perioada de acomodare este convinsă că lucrurile se vor schimba.

„E solicitant, e diferit, dar nimeni nu a fost perfect de la început. Ne mai dați o șansă și o să ne descurcăm', a spus Irisha.

La rândul ei, Raluca Dumitru a subliniat că nu-i place să piardă și că la fața locului este mai greu decât se vede la TV.

„E greu și din fața televizorului dar aici e mai greu. Mă obișnuiesc după aia. Nu-mi place să pierd. Îmi place să câștig și la cărți. M-am ofticat rău că am pierdut', a transmis și Raluca Dumitru.

Faimoșii au pierdut jocul de recompensă

Faimoșii și Războinicii au luptat pentru fiecare punct în primul joc al săptămânii pentru recompensă. Au ajuns la ștafetă, echipa albastră fiind cea care a câștigat câte un hamburger de persoană.

Jador, care a făcut parte din ștafetă s-a arătat extrem de afectat. „Sunt un ratat. Aș fi schimbat traseul. Nu-mi găsesc scuze. Și cu piciorele rupte bat toate mascotele de aici', a spus Faimosul după ce a pierdut în fața lui Starlin.

„E dezamăgitor, frustrant, toți am dat tot ce am putut. A lipsit o fracțiune de secundă, focusul de final și nu a fost să fie. Am avut încredere în mine și Jador, dar astăzi nu a fost să fie', a transmis și Elena Marin, care a luptat pe traseu împotriva lui Sindy la ștefata mixtă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton