Drama lui Bogdan Mocanu. De ce plânge de trei ori pe an, în aceleași zile

 Mirea Roxana
.

Bogdan Mocanu a devenit cunoscut după ce a participat la Puterea Dragostei, dar și datorită relației pe care a avut-o cu Andra Voloș. Acum, acesta a dezvăluit un secret despre el. Cântărețul a mărturisit că plânge doar de trei ori pe an în zile fixe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu, în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat în viață, este o persoană puternică și preferă să nu dea frâu liber sentimentelor. Ei bine, acesta a mărturisit că există doar trei zile pe an în care el își permite să plângă. Zilele sunt fixe și au o valoare sentimentală pentru el.

b2-4b2-4

Invitat în emisiunea Star Matinal, Mogdan Mocanu a dezvăluit că plânge la ora 00:00 în noaptea din ani, în ziua în care a fost depistat cu diabet, pe 28 ianuarie, dar și atunci când își sărbătorește ziua de naștere, potrivit spynews.ro.

De ce o ține ascunsă pe iubita lui

După despărțirea de Andra Voloș, Bogdan Mocanu și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei. Acesta, chiar dacă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, nu a dorit să își expună relația.

Citește și: De ce a refuzat Bogdan Mocanu să participe la Survivor:”Eu aș face față, dar…”

Citește și: Dovada că Andra Volos de la Puterea Dragostei nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu:”În cinstea fostului”

Citește și: Liviu Vârciu împlinește 40 de ani!Ce supriză i-a făcut iubita Anda Călin

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubitul Mariei Constantin.Locuiesc împreună de un an!

Acesta a dezvăluit că preferă să o țină ascunsă pe iubita sa:

Pentru că e foarte mișto când nu poate să vină nimeni să-mi zică că uite am văzut-o cu nu știu cine e. Oamenii care știu despre ea sunt oameni cu coloană vertebrală și nu ar face așa ceva', a spus Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu, despre iubita lui

Poate nu i-a dezvăluit identitatea iubitei sale, dar Bogdan Mocanu mai publică fotografii cu ea pe contul de Instagram, chiar dacă are grijă ca fața acesteia să nu se vadă.

Cântărețul a descris-o pe iubita lui ca fiind bruneta și mai mare decât el cu mulți ani. Nu l-a interesat prea tare diferența de vârstă și a precizat că femeia este cunoscută, însă fără să menționeze cu ce se ocupă. Cei doi au petrecut sărbătorile împreună și au discutat telefonic unul cu părinții celuilalt, semn că lucrurile sunt serioase, deja.

Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, darnu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți de o lună. A vorbit la telefon cu mama și eu am vorbit cu părinții ei', a spus Bogdan Mocanu.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton