Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor. Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

 Stamen Diana
.

Jador a ajuns în România, după ce a fost eliminat de la Survivor din cauza problemelor medicale. La aeroport, Faimosul a fost așteptat de părinții săi, de prieteni, dar și de o mulțime de oameni care au vrut să-l vadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Competiția Survivor s-a încheiat pentru Jador din cauza problemelor medicale, iar artistul s-a întors sâmbătă în România. La aeroport, artistul a avut parte de o surpriză din partea prietenilor lui, dar și a fanilor. Mama lui a izbucnit în lacrimi când l-a văzut.

Jador-Survivor-aeroport-5Jador-Survivor-aeroport-5

Jador a făcut primele declarații, după ce a ajuns acasă, după mai multe luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Faimosul a vorbit despre experiența sa de la Survivor și a mărturisit că a fost foarte greu.

„E mult mai greu decât se vede la televizor. Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc. Și 12 ore pe avion așa cu piciorul… e crunt. Mulțumesc că ați venit, facem poze cu toții… nu plec până nu fac poze cu toți. Vreau ca toată lumea să creadă ce se întâmplă acolo. Oamenii ăia chiar se chinuie, chiar își doresc să câștige… ei habar nu au ce se întâmplă, mie nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat cu mine… Piciorul rupt. Am venit cu câteva experiențe mișto. Ambițios am fost de când m-am născut. Am venit cu multe lucruri pe care le-am învățat acolo',  a spus Jador, pentru Wowbiz, imediat cum a ajuns în România.

Citește și: Jador regretă că Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor din cauza lui: „Am despărțit o iubire”

Citește și: Jador se duce direct să se întâlnească cu Georgiana, când se întoarce de la Survivor: „O iubesc”

Citește și: Jador, eliminat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate: 'Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Jador s-a înscris la Survivor. Are legătură cu iubirea vieții lui, Georgiana

Surpriză în aeroport, după ce Jador a ajuns în România

Faimosului nu i-a venit să creadă când a văzut câtă lume îl aștepta în aeroport. Prietenii săi au venit cu un tort special pentru el, iar părinții îl așteptau cu ochii în lacrimi. Bogdan Mocanu, Nikolas Sax, Robert Ionescu au fost doar câțiva prieteni apropiați, care l-au așteptat cu un tort, pe Jador la aeroport.

Simona, mama cântărețului, nu s-a mai putut abține din plâns când și-a văzut fiul. Jador a fost îmbrățisat cu mult dor de mama lui și amândoi au vărsat multe lacrimi. După ce a plecat de la aeroport, fostul concurent de la Survivor a mers acasă la Bacău, unde s-a văzut cu toată familia.

FOTO: Instagram, Wowbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton