Starlin, eliminat de la Survivor. „I-am demonstrat fetiței mele că orice e posibil”

 Mirea Roxana
.

Un consiliu plin de emoții pentru Războinici la Survivor România. Starlin a fost eliminat după ce a fost votat de către Albert Oprea. Cel din urmă a fost desemnat favoritul publicului pentru a opta oară consecutiv. Starlin a intrat în cursa pentru eliminare alături de Sorin Pușcașu și Andrei Dascălu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Starlin a fost eliminat de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Acesta a intrat în cursa pentru eliminare alături de Sorin Pușcașu și Andrei Dacălu și a fost cel mai puțin votat de către oamenii de acasă.

Vestea eliminării lui Starlin de la Survivor i-a făcut pe Războinici să izbucnească în lacrimi, cel mai afectat fiind Sorin Pușcașu. Starlin a vorbit despre ce a însemnat experiența din Republica Dominicană pentru el, menționând că este fericit că și-a îndeplinit visul, acela de a ajunge în Santo Domingo, locul unde a crescut, înainte să se stabilească în România.

Survivor România pentru mine înseamnă multe lucruri. Înseamnă să îmi iubesc mai mult familia de acasă și lucrurile pe care le am, prietenii. Să valorez fiecare secundă din viața mea, fiecare chestie măruntă, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezeu în fiecare zi. Sunt liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie. Mi-am dorit de la început să am meciuri care să mă ducă în Santo Domingo, spuneam mereu să nu vin aici și să nu văd pe cineva pe care îl cunosc', a spus Starlin după ce a aflat că este eliminat de la Survivor.

s1-14s1-14

Starlin, eliminat de la Survivor

De asemenea, Starlin a mai continuat să spună, după ce a aflat că este eliminat de la Survivor, că s-a întâlnit cu o prietenă din copilărie în timp ce se plimbau prin Santo Domingo, după ce Războinicii au câștigat jocul pentru recopensă de duminică. În plus, Starlin a mai menținat că a câștigat patru prieteni de suflet: Sorin, Marius, Andrei și Sindy.

„Ne-am plimbat și m-am întâlnit cu o prietenă din copilărie, cu o legătură special de la 5 ani până la 37 câți am acum. Am văzut o verișoară, m-am plimbat unde mă plimbam în copilărie, unde am muncit, unde m-am format ca bărbat  și ăsta a fost scopul.

Să demonstrez oamenilor de acasă și mai ales fetiței mele că orice e posibil în viață. Aici am câștigat un frate, Sorin, un băiat cu care am multe în comun. Am câștigat la fel doi frați luptători, Marius și Andrei, și o prietenă nebună, pe Sindy', a mai spus Starlin înainte să părăsească competiția Survivor România.

Citește și: Drama lui Starlin de la Survivor:”Părinții mei au divorțat când aveam 3 ani”. Cum se înțelege cu părinții vitregi / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Starlin de la Survivor în România și cum și-a cunoscut soția:”A fost dificil să îmi las familia”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce va face Albert Oprea cu banii dacă va câștiga Survivor:„Nu am relații, nu am părinți bogați'/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni se declară terorizat de Elena Marin, la Survivor:„M-a făcut psihic'

Starlin, eliminat de la Survivor după votul lui Albert Oprea

Starlin a fost eliminat de la Survivor după ce a fost votat de către Albert Oprea.

Am de ales între Andrei și Starlin. O să-mi ascult inima, pentru că n-am alt motiv, și o să-l votez pe Starlin', spunea Albert.

Starlin a declarat că nu are regrete și că a dovedit că este un Războinic adevărat.

 „Nu am niciun fel de emoții, sunt liniștit, pentru că aici în Survivor am câștigat respectul tuturor, Faimoși și Razboici. Am dovedit că sunt un Războinic adevărat. Nu am jucat pentru Starlin, ci pentru echipă. Pot să spun cu mâna pe inimă că am fost unul dintre cei constanți. Mi-am susținut echipa și de pe bancă. Mă bucur că am ajuns până aici și am ajuns cu propriile puteri. Am demonstrat destul de multe. Dacă aici se termină, am dovedit că sunt pantera', a mai declarat Starlin.

Războinicii, îndurerați de vestea eliminării lui Starlin

Vestea că Starlin va fi eliminat de la Survivor i-a îndurerat pe colegii lui. Sindy și Sorin Pușcașu au fost primii care au izbucnit în lacrimi. Foarte afectat a fost și Andrei Dascălu care i-a spus lui Starlin că i-a dat puterea să meargă mai departe atunci când poate simțea că cedează.

Chiar și Faimoșii au regretat plecarea lui Starlin, în special Culiță Sterp. Cei doi aveau un duel consacrat la Survivor. Starlin și-a luat la revedere mai întâi de la Războinici, însă nu și de la Albert Oprea și Maria Chițu. După care, Războinicul a mers și a îmbrățișat și fiecare membru al echipei Faimoșilor.

La sfârșit, Starlin a mai făcut pentru o ultimă oară, împreună cu Sorin Pușcașu, salutul lor de la Survivor România.

Sursa Foto: captură de ecran Kanal D, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton