Larisa Drăgulescu s-a măritat. Primele imagini de la nuntă

 Oana Pantazi
.

Larisa Drăgulescu s-a măritat la finele săptămânii trecute. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a îmbrăcat pentru a doua oară rochia de mireasă și i-a spus da bărbatului alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de trei ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Larisa Drăgulescu s-a măritat sâmbătă, la 14 ani de la divorțul de celebrul gimnast Marian Drăgulescu. Aceasta și-a unit destinul cu bărbatul alături de care este de mai bine de trei ani. Evenimentul a avut loc în mediul rural, într-un cadru spectaculos, iar fericiților miri le-au fost alături familiile și câțiva apropiați.

unnamed-file-3unnamed-file-3

Larisa Drăgulescu s-a măritat a doua oară și a purtat două rochii

Cei doi au făcut nunta într-un cadru de poveste, iar Larisa a purtat nu una, ci două rochii de mireasă. De altfel, aceasta a împărtășit momentele speciale din viața ei cu fanii din social media, care au complimentat-o pentru look-ul ei spectaculos. Prima rochie aleasă de Larisa a fost una lungă și simplă, care i-a pus în evidență bustul generos. Ulterior, mireasa s-a schimbat într-o ținută mai comodă, dar la fel de spectaculoasă. Larisa a optat pentru o rochie mult mai îndrăzneață – scurtă, cu volane, de asemenea cu un decolteu pe măsură.

Citește și: Ce spune Larisa Drăgulescu despre fostul soț și iubita lui: „Nu am auzit-o vreodată să…”

Citește și: Câștigători Oscar 2021. „Colectiv”, fără Oscar. S-au impus „Another Round” – cel mai bun film străin și „My Octopus Teacher” – cel mai bun documentar

Citește și: Cine este pictorul Adrian Ghenie care a vândut două tablouri cu 6,2 milioane de euro.S-a născut la Baia Mare și locuiește în Berlin

Citește și: Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor. Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

A primit inelul cu un an în urmă

Larisa a fost cerută de soție de către iubitul ei cu un an în urmă, când, de altfel, a primit și inelul de logodnă. La momentul respectiv, aceasta mărturisea că încă nu-și făcuseră planuri privind mărirea familiei.

Este doar un mic cadou, un inel foarte frumos cu diamante. Am fost foarte șocată când m-a cerut. I-am zis «DA» din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă', a mărturisit Larisa Drăgulescu, în cadrul emisiunii Star News'.


„Momentan nu am discutat planurile de nuntă, așteptăm să treacă această perioadă și vedem. Nu ne gândim nici la copii, căci este prea devreme. Oricum, în ultimii ani m-am decis să păstrez mai mult discreția, relația funcționează mai bine așa' , spunea Larisa anul trecut.

Larisa și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți și au doi copii împreună. din păcate, relația lor nu s-a încheiat deloc amiabil, iar ulterior sportivul a recunoscut că a fost viloent cu soția lui. Chiar dacă au divorțat cu scandal, acum cei doi foști soți au o relație bună.


Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton