Incredibil cât poartă Cabral la picior! E un adevărat chin, prezentatorul tv găsește foarte greu pantofi pe măsura lui

 Oana Popoiag
.
CabralCabral

La doi metri înălțime și peste 100 de kilograme, nu e de mirare că celebrul Cabral trăiește pe picior mare. Însă nu te-ai aștepta poate ca vedeta să poarte tocmai măsura 47 la picior. Măsură care aproape că nu există, având în vedere că prezentatorul face eforturi pentru a găsi încălțări potrivite.

La 41 de ani, Cabral are o viață frumoasă și împlinită. Are o soție superbă, pe Andreea Ibacka, care în decembrie anul trecut i-a dăruit o fetiță, făcându-l tată pentru a doua oară, și o carieră de invidiat.

Cabral are mari dificultăți în a găsi pantofi pe măsura lui. Ce peripeții a trăit înainte de nuntă

Există, totuși, un aspect al vieții sale care îi ridică mari dificultăți. La o înălțime de doi metri și peste 100 de kilograme greutate, Cabral trăiește pe picior mare, purtând la picior măsura 47. Nu o dată, prezentatorul a povestit cât de greu îi este să găsească încălțăminte pe calapodul său și că de multe ori ajunge să își creeze pantofi la comandă.

În urmă cu aproape zece ani, când a avut loc nunta cu Andreea Ibacka, Cabrla a avut dificultăți majore în a-și găsi pantofi de mire, ajungând să facă shopping în Austria.

'Dar de unde iau eu pantofi de eveniment numărul 47, care sa-mi si placa?! La noi mi-e greu să găsesc un pantof sport pe numărul meu. În plus, nu e nici timp, mă uit în calendar și văd că până la nuntă am câte ceva trecut în program până și în week-end-uri! Ce-i de făcut? Viena! În mod normal, până la Viena, cu mașina, drumul durează 12 ore. Dacă stam să calculăm, nu prea ai cum sa te încadrezi într-un weekend, astfel încât să ajungi acasă duminica, ca să mai ai timp să și dormi ceva, să nu ajungi luni la filmare deja kaput', povestea Cabral pe blogul său la vremea respectivă.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine este Bianca Andreescu, campiona care a învins-o pe Serena Williams. A început să joace tenis la 6 ani, la Pitești

Emil Rengle, câștigător Românii au Talent 2018! Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro: și-a propus să-și ia casă, dar…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton