(P) BIOKAP - alegerea naturala pentru parul vopsit

 Sava Elisabeta
.

Cu o gama variata de culori calde si reflexii stralucitoare,  vopseaua Biokap permanenta pentru par acopera 100% firele albe de par, inca de la prima utilizare. Contine peste 90% ingrediente naturale: ulei de argan, proteine din grau, soia, orez si ovaz, extract de salcie cu rol de protectie a parului, hidratandu-l in profunzime, facandu-l mai matasos si sanatos. 

Uita de grija petelor in timpul vopsirii! Produsul nu picura si este usor de folosit  datorita pelerinei de protectie de unica folosinta continuta in cutie. 

Vopselele BioKap Nutricolor Delicato contin Ulei bio de Argan si complexul Tricorepair compus din:

-proteine ​​de orez cu rol in restructurarea si de regenerarea firului de par,  actiune similara keratinei, 

-extract de salcie care protejeaza impotriva decolorarii parului si a actiunii razelelor UV,

-acizi lipofili din fructe care protejeaza scalpul in timpul aplicarii culorii, fiind potrivite si pentru pielea delicata.

Prin actiunea sa hidratanta, emolienta si protectoare, Uleiul de Argan din agricultura ecologica hraneste parul in profunzime, devenind suplu si radiant.

Vopselele BioKap sporesc culoarea parului , pentru o nuanta intensa si naturala, radianta,  care persista indelungat. Dupa aplicare parul devine matasos, cu un aspect stralucitor si hidratat. 

Nu contin PPD, parabeni, amoniac sau rezorcina.

Gama Biokap este disponibila in Farmaciile Help Net!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton