Festivalul de la Mamaia a fost anulat deoarece organizatorii nu au reușit să strângă 150.000 de euro!

 Oana Pantazi
.

Festivalul de la Mamaia, una dintre cele mai vechi manifestări de gen din România, care urma să fie prezentat de către Simona Gherghe și Dan Negru, nu va mai avea loc anul acesta. Motivul! Organizatorii nu au reușit să strângă suma necesară – 150.000 de euro!

Reputatul Festival Mamaia, care a lansat zeci de vedete și pe scena căruia au urcat aproape toți marii artiști români din 1963 încoace, nu va mai avea loc anul acesta, din motive financiare, deși fanii fuseseră anunțați de reînceperea concursului după 9 ani de absență… Cristina Spătar, Miki, Laura Stoica, Daniela Gyorfi, Carmen Trandafir, Cristina Spătar, Anda Adam, Andreea Bănică, Alexandra Ungureanu, Mihai Trăistariu, Pepe, Elena Gheorghe, trupa Simplu și Loredana, care în 1986 a câștigat marele trofeu, sunt doar câțiva dintre artiștii care s-au făcut remarcați pe scena Festivalului de la Mamaia, unde, din păcate, anul acesta nu vor suna acordurile muzicii.

Festivalul Mamaia, anul viitor… Poate!

Deși, în cele din urmă, se găsise o soluție și pentru locație – Pavilionul Expozițional Constanța -, deoarece Teatrul de Vară din Mamaia este o ruină, Festivalul nu va avea loc, iar asta din cauză că organizatorii nu au reușit să adune 150.000 de euro, din sponsorizări!

Organizatorul evenimentului, Lucian Ionescu, vicepreședintele Asociației Culturale Electrecord Production, a declarat pentru click.ro: „Demersurile organizatorilor au început în luna mai a acestui an, alături de Consiliul Județean Constanța. Aveam totul pregătit, de la program la prezentatori, doar că cei de la Consiliul Județean și-au dat acordul în plină vacanță pentru tot ce înseamnă mediu de afaceri, care urma să contribuie cu sponsorizări pentru organizarea festivalului. Bugetul ediției din acest an a fost estimat la 150.000 de euro”.

Festivalul Mamaia 2019 se anunța un eveniment spectaculos, artiștii The Motans, Andre, Mahala Rai Banda și Loredana Groza fiind pregătiți pentru show-uri incendiare, care ar fi urmat să fie prezentate de carismaticii Dan Negru și Simona Gherghe… Dar organizatorii au promis că se vor zbate să organizeze Festivalul anul viitor.

Foto: Hepta, Instagram

Simonagherghe și Dan Negru urmau să prezinte Festivalul de la MamaiaSimonagherghe și Dan Negru urmau să prezinte Festivalul de la Mamaia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton