Ilie Năstase, primele declarații după ce ar fi bătut-o pe Ioana Simion: ”Dacă așa zice ea...”

 Stamen Diana
.

Sfârșit de săptămână de coșmar pentru Ioana Simion, după ce Ilie Năstase ar fi bătut-o. Soția fostului tenismen a sunat la 112, unde a cerut ajutor. Ilie Năstase face primele declarații despre incidentul de vineri seara.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Că s-au despărțit de mai multe ori până acum știe toată lumea, însă nimeni nu și-ar fi imaginat ca situația să ajungă în acest punct. Ioana Simion a sunat la 112, pentru că Ilie Năstase ar fi bătut-o. Soția fostului tenismen s-a închis în dormitor de frică și a așteptat ca acesta să se calmeze.

Ilie Năstase și Ioana Simion declarații bătaie (2)Ilie Năstase și Ioana Simion declarații bătaie (2)

Ilie Năstase face primele declarații, după ce ar fi bătut-o pe Ioana Simion. Fostul tenismen a surprins cu cele spuse și susține că nu-și amintește să o fi lovit. Mai mult, fostul soț al lui Brigitte Pastramă spune să fie întrebată actuala lui soție pentru declarații.

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…', a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Citește și: Ilie Năstase, acuzat că și-a bătut soția! Ioana Simion a sunat la 112: „Sunt speriată. Îmi tremură picioarele”

Citește și: Ilie Năstase, declarații dure despre mariajul cu Brigitte:”Își pierde controlul' Acum, vrea să facă un copil cu actuala soție

Citește și: Florin Pastramă o acuză pe Brigitte că s-a căsătorit cu Ilie Năstase pentru bani. Reacția ei: 'L-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul'

Citește și: Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Ilie Năstase: „Tot cu trenul mergeam”

Ioana Simion, primele declarații după ce Ilie Năstase ar fi bătut-o

Ilie Năstase și-ar fi bătut soția, Ioana Simion fiind cea care a sunat la 112 pentru a cere intervenția Poliției. De altfel, femeia a și recunoscut incidentul și a povestit cele întâmplate.

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare’, a declarat Ioana Năstase pentru Prosport, după ce ar fi fost bătută de Ilie Năstase și a reclamat la 112.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton