Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

 Stamen Diana
.

Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată pentru prima dată! Fosta concurentă a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Philip este în culmea fericirii că va deveni tătic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă au trecut prin multe despărțiri și împăcări, iată că totul s-a așezat între Berna și Philip de la Puterea Dragostei, pentru că vor deveni părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii și au împărtășit marea veste cu cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare.

Berna de la Puterea Dragostei însărcinatăBerna de la Puterea Dragostei însărcinată

Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată pentru prima dată și îl va face tătic pe Philip. Cei doi au anunțat recent că s-au împăcat, iar acum au dat marea veste.

Baby #foryou #foryoupage #viral #iloveyou #mybaby #angel @albuphilip (Bebeluș #PentruTine #pentrupaginata #viral #TeIubesc #BebelușulMeu #înger)', a scris blonda când a publicat filmarea emoționantă pe contul ei de TikTok.

Citește și: Berna și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei au fost prietene, dar s-au certat: „Nu mai vreau să știu nimic”

Citește și: Andra Volos de la Puterea Dragostei, din nou alături de fostul iubit. Cum arată bărbatul

Citește și: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei are o nouă iubită! Prima fotografie cu partenera lui

Citește și: Păruială între Alexandra și Maria la Puterea Dragostei! Imagini incredibile cu bătaia dintre ele

Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit înainte de nuntă

După câte a mărturisit fosta concurentă, se pare că vina le-a aparținut amândurora, deoarece și unul, și altul sunt extrem de geloși, iar în timp relația lor s-a erodat.

„În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles și au intervenit toate geloziile posibile si din partea mea si din partea lui. Când intervine gelozia, se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel.

Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă, s-a produs o ruptură. Dacă aș ști, v-aș spune. Totul s-a întâmplat încetișor. De înșelat nu este vorba, dar sper să nu fie asta problema. Încă îl iubesc pe Philip’, a mărturisit Berna de la Puterea dragostei la Teo Show.

Acum, cei doi s-au împăcat, iar Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată. Philip este în culmea fericirii că va deveni tătic pentru prima dată.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton