Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume. Averea sa a crescut, într-un an, cu peste 150 de miliarde de dolari!

 Oana Pantazi
.

Elon Musk a devenit, ofical, de ieri, cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 185 de miliarde de dolari. El l-a declasat pe Jeff Bezos, cea mai bogată persoană din 2017, a cărui avere a fost estimată la 184 miliarde de dolari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elon Musk a devenit, joi, cel mai bogat om din din lume, cu o avere de peste 185 de miliarde de dolari, acesta devansându-l pe Jeff Bezos, care de trei ani încoace deținea supremația, transmite Mediafax.

Creșterea de ieri a prețului acțiunilor Tesla l-a propulsat pe Musk în fața lui Jeff Bezos, care, l-a întrecut, oficial cu 1 miliard de dolari. Aceasta este, de altfel, cea mai rapidă ascensiune în topul celor mai bogați oameni din istorie.

Elon-Musk-4-1024×683Elon-Musk-4-1024×683

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, în doar un an!

Averea lui Elon Musk depășește acum 185 de miliarde de dolari, acesta devenind oficial cel mai bogat om de pe planetă, după ce l-a surclasat pe Bezos. În calitate de director executiv al Space Exploration Technologies Corp., sau SpaceX, Elon Musk este rivalul lui Bezos, proprietarul Blue Origin LLC, în cursa privaţilor către spaţiu.

Bezos ar fi avut un avantaj mare în continuare asupra lui Musk dacă nu ar fi existat divorţul, în urma căruia i-a cedat aproximativ un sfert din acţiunile la Amazon fostei sale soţii, MacKenzie Scott. Acesta a donat acţiuni în valoare de aproximativ 680 milioane dolari în noiembrie.

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv: „O relație toxică, m-am speriat”/ EXCLUSIV

Citește și: Fetița Oanei Roman, reacție dureroasă după plecarea lui Marius Elisei. Ce s-a întâmplat cu Izabela

Citește și: Manechinul Stella Tennant s-a sinucis! „A simţit că este incapabilă să continue”

Citește și: Elena Udrea a fost testată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte acum

Pentru Elon Musk anul trecut a fost însă unul senzațional. În ultimele 12 luni, valoarea sa netă a crescut cu peste 150 de miliarde de dolari, datorită creșterii fără precedent a preţului acţiunilor Tesla, care s-au majorat anul trecut cu 743% ca urmare a profiturilor constante, includerea în indicele S&P 500 şi entuziasmului de pe Wall Street şi al investitorilor de retail.

Elon Musk avea, la începutul anului trecut, o avere estimată la 27 de miliarde de dolari. Creșterea acțiunilor Tesla a adăugat la averea lui Elon Musk peste 150 de miliarde de dolari. Valoarea de piață a Tesla Inc. a crescut la 737,6 miliarde de dolari.

Replica lui Elon Musk la scurt timp după ce s-a scris pe Twitter că a devenit cel mai bogat om din lume a fost doar… „Ce ciudat'.

Elon Musk are 7 copii

Elon Musc este, oficial, de ieri, cel mai bogat om din lume! El conduce companiile SpaceX, PayPal, Solar City și Tesla. Miliardarul a fost cuplat cu Justine Wilson, Talulah Riley sau Amber Heard. În mai 2020, logodnica sa, Grimes, a adus pe lume cel de-al șaptea copil al miliardarului. 

CEO-ul Tesla mai are șase copii din mariajul cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a născut în anul 2002 și a murit la scurt timp. Fostul cuplu mai are în prezent alți cinci fii, gemenii Xavier și Griffin (16 ani) și tripleții Kai, Saxon și Damian (14 ani), potrivit protv.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton