Ilie Năstase a vândut în secret vila din Primăverii, după 48 de ani. Soția lui, Ioana Simion, a spus ce va face cu suma încasată

 Cica Cristina
.

Ilie Năstase a vândut, în secret, vila din Primăverii, după aproape 50 de ani de ani. În locuința primită pe timpul lui Nicolae Ceaușescu, tenismenul a trăit cu majoritatea soțiilor sale, însă se pare că acum a luat decizia radicală de a o vinde. Ioana Simion a spus ce are de gând să facă sportivul cu banii pe care i-a încasat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase a primit în anul 1972 o superbă vilă în Primăverii pentru meritele deosebite în sport. De atunci, casa a fost renovată, iar sportivul și-a adus primele patru soții să locuiască aici.

Ioana Simion, însă, a cincea soție a refuzat să stea în vila din Primăverii pentru că nu s-a simțit confortabil, iar în majoritatea timpului nu făcea altceva decât să se certe cu soțul ei.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:„Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

Ioana Năstase nu a vrut să stea în vila din Primăverii

Casa e foarte frumoasă, însă nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă cu Ilie. Am decis să plec, stau într-un apartament în Pipera, iar el e binevenit oricând', povestea Ioana Simion pentru Click!.

Ilie Năstase nu a mai rămas mult în locuința cu pricina, căci a luat decizia de a se muta la Constanța, pentru a-i fi alături soției sale.

Zilele trecute am decis să mă mut la Constanța, acolo de unde e soția mea. M-am întâlnit și cu Dan Capatos: «Băi Ilie, ce faci?». «Uite, îmi schimb buletinul că mă mut la Constanța!». Capatos a prins-o imediat și zice: «Băi Ilie, acum Constanța are doi numărul unu mondial la tenis!»', povestea Ilie Năstase la momentul respectiv.

Citește și: Andreea Bănică era împotriva intervențiilor estetice, dar și-a mărit buzele.Fotografia postată i-a adus multe critici din partea fanilor

Ilie-Nastase-1Ilie-Nastase-1

Ulterior, se pare că tenismenul nu a revenit la sentimente mai bune în ceea ce privește locuința și a luat hotărârea de o vinde, la finalul anului trecut

Ilie Năstase vrea să-și facă altă casă

Se vehiculează că suma încasată s-ar ridica a jumătate de milion de euro, însă cifra nu a fost confirmată. Soția lui, însă, a confirmat că, într-adevăr, casa nu îi mai aparține tenismenului și a precizat că din suma încasată are de gând să-și facă altă casă.

Citește și: Nelu Vlad, solistul trupei „Azur', a fost testat pozitiv cu COVID-19:„Mă usturau căile respiratorii'

Se pare că a și început demersurile în acest sens, căutând un teren cu nepotul său.

Da, este adevărat. Ilie a vândut casa. A făcut tranzacţia anul trecut însă, nu ştiu suma, nici nu mă interesează. Sunt banii lui. Eu am banii mei, iar maşina primită de ziua mea nu a fost cumpărată cu banii de pe casă. Ilie are încă venituri, contracte pe sume bune şi cu aceia a fost luat ­Bentley-ul. Cu banii de pe casă Ilie îşi face altă casă. Caută teren', a spus Ioana ­Năstase pentru Click!.

Sursa foto: Hepta, Facebook, Click

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton