Jucătorul de tenis Alexander Zverev este acuzat de violență domestică. Iubita lui însărcinată: „M-a dat cu capul de pereți”

 Lupescu Anca
.

Celebrul jucător de tenis Alexander Zverev este acuzat de violență domestică. Nu este primul scandal în care tenismenul este implicat. Modelul de origine română Brenda Patea a anunțat că este însărcinată cu sportivul, însă nu îl va lăsa pe acesta să își vadă copilul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, fosta lui iubită, Olya Sharypova, îl acuză pe Alexander Zverev că a vrut să o sugrume și că a dat-o cu capul de pereți, la ediția de anul trecut de la US Open. Totul a pornit de la o postare în care fotografa de 23 de ani și fostă jucătoare de tenis a povestit cum a fost victima violențelor domestice.

'Prima oară când am avut de suferit s-a întâmplat chiar la începutul relației. Ne-am certat și apoi m-a dat cu capul de pereți cu atâta forță până am rămas întinsă pe podea.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:„Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună’ / EXCLUSIV

Altădată am fost sufocată cu perna pe față, mi-a sucit mâinile, m-am temut pentru viața mea. M-am speriat mult, nu mai puteam să respir.

Apoi am fugit din hotel în picioarele goale. Eram pe străzile din New York fără să știu încotro să o iau și ce să fac,' a scris fosta iubită a lui Zverev.

Citește și: Fetița lui Tily Niculae, operată a treia oară. Ce a pățit Sofia și cum se simte acum:„S-a dus singură în sala de operație, eu am cedat acasă’

Olya Sharypova nu pomenește numele lui Alexander Zverev, dar întrebată de jurnaliștii din Rusia, ea a recunoscut că despre el este vorba. Tânăra a mai dezvăluit că asemenea incidente au fost frecvente și izbucneau din senin. Unul dintre ele a apărut după o plimbare cu Daria Medvedeva, soția tenismenului Daniil Medvedev. Atunci el a încercat să o sugrume după o nouă ceartă violentă și i-a aruncat hainele pe hol după ce ea a fugit din camera de hotel, scrie Digisport.

Alexander Zverev va deveni tătic

Alexander Zverev va deveni tătic. Brenda Patea a făcut anunțul în presă. Fosta iubita a germanului spune că este în a cincea lună de sarcină.

Citește și: Majda Aboulumosha pleacă de la Antena Stars, după doi ani:„Am încheiat un nou capitol’

„Sunt insarcinata in 20 de saptamani si astept un copil cu Alex. A fost o criza anterior, pentru ca noi doi avem viziuni diferite asupra vietii. Oricine traieste cu un sportiv trebuie sa se supuna”, a spus Brenda Patea, potrivit publicatiei Gala.

Sascha-Zverev-Olya-Sharypova-and-a-quokkaSascha-Zverev-Olya-Sharypova-and-a-quokka

Brenda nu se gandeste insa decat la faptul ca isi va creste singura copilul. „Nici nu se pune problema. Copilul nu a fost planificat, dar voi face totul sa-i asigur cresterea intr-un mediu armonios. Eu ma aflu in pozitia norocoasa de a-mi putea creste singura copilul”, a adaugat Brenda. 

Brenda Patea a devenit o vedeta in mediul online dupa participarea sa la concursul „Next Top Model”. Tatal Brendei este un roman emigrat in Germania inca din tinerete.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton