Cum a început povestea de dragoste dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. Au fost și despărțiți un an!

 Dumba Gabriela
.

Anda Călin și Liviu Vârciu se iubesc de mai bine de patru ani și povestea lor de dragoste nu a fost dintotdeauna „ca-n povești”. După ce au devenit părinți s-au despărțit și nimeni nu mai credea într-o împăcare, dar Anda și Liviu au reușit să treacă peste neînțelegeri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Anda Călin și Liviu Vârciu a început în urmă cu mai bine de patru ani și a fost intens încercată, în mare parte din cauza geloziei exagerate a artistului.

Pentru Liviu Vârciu, Anda a fost dragoste la prima vedere

Anda Călin a povestit că s-au cunoscut într-un restaurant și Liviu a insistat câteva luni să o scoată la întâlnire, iar într-un final, bruneta a cedat.

„M-am cunoscut cu Liviu (n.r. Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni', a povestit Anda Călin la pe Instagram.

Au rămas împreună și chiar dacă lumea se aștepta la o nuntă, după ce au devenit părinții unei fetițe, cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație și la două luni de la petrecerea de botez a Anastasiei. Atunci, Vârciu a fost surprins sărutându-o pe buze pe Roxana Niculae, fostă 'bebelușă' la Cronica Cârcotașilor.

„Eram cu mai mulţi din echipa Te Cunosc de Undeva la mine acasă. Oamenii au plecat pe rând. Normal, i-am condus pe toţi. Ca aşa m-a făcut pe mine mama politicos. Data viitoare nu mai conduc pe nimeni. Bun! Şi am condus pe toţi. Pe rând. Am condus-o şi pe Roxana. Cum era şi normal. Ea a plecat singură. Am condus-o doar eu.

Logic, nu?… Da, am pupat-o pe gură! Dar eu aşa sunt! Le mai pup şi pe gură! NU înseamnă că am nopţi nebune cu ele! Nu! Pur şi simplu am pupat-o pe gura de la revedere. Acum pe bune. Cine nu ar pupa-o?…', declara Liviu Vârciu la acea vreme.

Pepe-Varciu-8Pepe-Varciu-8

Citește și: Cum se înțelege Anda Călin cu soacra ei, mama lui Liviu Vârciu: „Îmi dau seama cât am greșit!”

„Ea e familia mea!”

După un an în care Liviu spune că a testat fidelitatea Andei, cei doi s-au împăcat. Ei au fost tot timpul prieteni, și în timpul în care au fost separați și au încercat să fie părinții ideali pentru fetița lor.

„Ne înțelegem foarte bine. Ea e familia mea', a spus Liviu după împăcarea cu Anda.

Potrivit apropiaților, perioada de despărțire ar fi fost un test pentru Anda, Liviu dorind să vadă dacă o leagă de el sentimente adevărate sau, văzându-se liberă, va pleca în căutarea unui nou partener celebru. Vreme de un an, femeia nu și-a căutat un alt sprijin, lucru care l-a atins pe actor și l-a convins că e făcută pentru el.

„Liviu este foarte gelos. Nu s-ar mai fi împăcat cu ea, dacă Anda ar fi avut pe altcineva între timp. Și chiar dacă ar fi făcut acest pas, i-ar fi reproșat tot timpul. Amândoi își iubesc însă foarte mult fetița și sunt atenți cu ea', declara atunci un apropiat de-al lui Vârciu.

Între timp, Anda și Liviu au devenit părinți pentru a doua oară, iar în această toamnă și-au botezat băiețelul, pe Liviu Matei.

Citeste si: Liviu Vârciu s-a despărţit de o iubită dintr-un motiv şocant: „Atât de prost am fost!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton