Gestul Lidiei Buble pentru a scăpa de "fantomele trecutului": "Nu mă mai regăsesc deloc". Are legătură cu despărțirea de Răzvan Simion?

 Cica Cristina
.

Lidia Buble vrea să-și șteargă trecutul, motiv pentru care a luat o decizie în acest sens! Să aibă legătură cu despărțirea de Răzvan Simion? Iată ce a făcut vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lidia Buble pare că vrea să uite de trecut! Cel puțin, asta indică ultimul gest al artistei.

În ultimele luni, s-au petrecut enorm de multe schimbări în viața solistei și se pare că seria schimbărilor continuă! Mutarea, pandemia de coronavirus, dar mai ales despărțirea de Răzvan Simion și-au pus serios amprenta asupra vieții sale.

Citește și: David și Victoria Beckham ar fi infectați cu COVID-19. Celebrul cuplu și-ar fi îmbolnăviți și câțiva angajați:„Victoria era complet panicată'

Lidia Buble renunță la un tatuaj vechi

Acum, vedeta vrea să scape de „fantomele trecutului”, așa că a decis să renunțe la un tatuaj mai vechi. A trecut fără nicio urmă de îndoială pragul tatuatorului, pentru a o ajuta să-și scoată tatuajul realizat în urmă cu 5-6 ani. Motivul? Vedeta spune că acesta nu o mai reprezintă deloc.

Citește și: Ce spunea Adelina Pestrițu, cu doar câteva ore înainte de a afla că are coronavirus:„Ziua asta…' Încă o declarație care dă naștere speculațiilor

'Am niște emoții. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum astăzi și nu-mi mai place, așa că am venit să fac prima ședință', a transmis Lidia Buble pe Instagram.

Scoaterea tatuajului ar putea fi constitui un detaliu important, în contextul despărțirii de Răzvan. Mai ales dacă se are în vedere faptul că și l-a făcut tocmai când începea povestea lor de dragoste.

Reamintim că prezentatorul de la Neata a fost cel care a făcut anunțul despărțirii, pe rețelele de socializare:

Citește și: Un blogger celebru a murit la doar 17 ani!Tânărul se lupta cu dependența de droguri

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.‘, a precizat el.

Totuși, în ciuda separării, cei doi continuă să colaboreze și se pare că destul de bine, pe plan profesional!

Razvan-Simion-si-Lidia-Buble-1-1Razvan-Simion-si-Lidia-Buble-1-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton