Livian de la Puterea Dragostei, prima fotografie cu Florentina, noua lui iubită: „Odată cu tine și fericirea”

 Lupescu Anca
.

Livian s-a fotografiat alături de iubita lui, Florentina, într-o ipostază foarte tandrș. Cei doi au apărut sărutându-se pe rețelele de socializare în ipostaza de iubiți. Fotografiile cu cei doi fac furori pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După câteva zile în care Livian de la Puterea Dragostei a lăsat fanii să deducă dacă este sau nu într-o relație cu Florentina, au apărut primele fotografii cu cei doi.

Relația lor e avansată

Se pare că relația celor este una destul de avansată. Tinerii sunt foarte îndrăgostiți, iar asta se poate vedea din fotografie.

Pe contul ei de Instagram, Florentina a postat o fotografie alături de Livian, în timp ce sunt pe punctul de a se săruta. Mai mult, focoasa brunetă a pus o fotografie și la Instastory, de această dată surprinând momentul în care se sărută cu Livian. Florentina l-a etichetat pe iubitul ei în fotografia de la Instastory.

Citește și: S-a aflat cine sunt primii concurenți eliminați de la Ferma.George Burcea n-a rezistat prea mult în competiție

„Odată cu tine și fericirea', a scris Florentina în dreptul fotografiei cu Livian, dând de înțeles că este extrem de fericită alături de Lup.

Nelson Mondialu 'Ei se iubesc de foarte mult timp'

Nelson Mondialul sare în apărarea fiului său, Livian și a iubitei Florentina. După ce câștigătorul sezonului doi Puterea Dragostei a publicat prima fotografie cu noua iubită, fanii emisiunii l-au luat cu asalt pe Livian.

Citește și: Bruce Williamson, fost solist al trupei The Temptations, a murit în urma infectării cu COVID-19.Artistul avea doar 49 de ani!

livian-despre-noua-relatie-1livian-despre-noua-relatie-1

Noul cuplu a stârnit comentarii printre susținătorii, care i-au făcut câștigători pe Bianca și Livian. Aceștia nu au încetat să-i aducă acuzații lui Livian de la Puterea Dragostei, chiar dacă Bianca Comănici i-a rugat să nu mai arunce cuvinte grele. 


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton