Unde locuiește Mihaela Rădulescu de o lună, de când filmează pentru Ferma! A renuțat la un hotel luxos, pentru...

 Dumba Gabriela
.

Mihaela Rădulescu este gazda show-ului Ferma și în acest al doilea sezon, iar sacrificiile pe care le-a făcut pentru emisiune sunt notabile. Nu doar că s-a mutat din vila de 100 de milioane de euro din Monaco, dar a împrumutat și din stilul Ferma și locuiește în… pădure.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dacă în primul sezon a ales să mai facă și naveta pentru filmările la Ferma, dat fiind faptul că s-au întins pe parcursul a mai multe săptămâni, de data aceasta, Mihaela Rădulescu s-a mutat în România pentru al doilea sezon. Astfel, în ultima lună, cât timp a filmat pentru Ferma, Mihaela Rădulescu a locuit nu într-o cameră luxoasă de hotel din București, ci în pădure, într-o rulotă.

Gazda show-ului Ferma i-a acordat un interviu lui Cătălin Măruță pentru emisiunea 'La Măruță' și, printre altele, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că de mai bine de o lună de zile, de când au început filmările pentru 'Ferma', locuieșțe într-o rulotă, pe un câmp din apropiere de București.

raduleasca5raduleasca5

M-am mutat cu totul la rulotă. Pro TV a fost generos, mi-a dat un apartament la un hotel în București, m-au instalat acolo.

Și în prima noapte în care am văzut că fac vreo două ore pe drum, în loc să dorm, am spus: 'știți ceva, de mâine dorm la rulotă'. Am întebat trei lucruri simple: merge apa caldă, WC am, internat…

M-am mutat aici și n-am mai plecat deloc de aici din pădure', a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Citește și:

S-a aflat cine sunt primii concurenți eliminați de la Ferma. George Burcea n-a rezistat prea mult în competiție

Totuși, Mihaela Rădulescu recunoaște că îi este urât să dormă singură în rulotă, însă pentru Ferma face orice sacrificiu.

'Mi-e urât să dorm singură, dar… nu s-a oferit nimeni dintre colegii mei, pleacă toți acasă. M-am descurcat singură', a mai povestit Mihaela Rădulescu.

Cum se menține în formă la 51 de ani

Mihaela Rădulescu i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că nu ține niciun fel de dietă.

'Nu am ținut niciodată dietă. Te rog să aduni toți colegii mei și să-i întrebi ce mănânc au aici. Mănânc în fiecare zi ce îmi face plăcere, ce mi-e poftă. Am slană de vreo trei feluri, brânzeturi din astea românești, ceapă roție. Ieri am avut în meniu ciorbă de fasole cu costiță afumată', a povestit gazda de la Ferma.

Citește și:

Cum a reacționat Andreea Bălan după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub, la Ferma

Anda Adam participă la Ferma și are o singură frică. Totul are legătură cu fiica ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton