George Burcea i-a prezentat-o bunicii sale pe Viviana Sposub. Și actorul i-a cunoscut familia iubitei

 Cica Cristina
.

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea este din ce în ce mai serioasă! Cei doi par să se înțeleagă de minune, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, astfel că au decis să facă următorul pas. Actorul a mers în vizită la familia iubitei sale, iar el i-a prezentat-o pe bunica sa. Iată cum au decurs întâlnirile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut la alt nivel! Au trecut demult de etapa cu primul „te iubesc”, au locuit o vreme și împreună când au avut COVID-19, iar acum și-au cunoscut reciproc și familiile.

Bunica-George-Burcea-1Bunica-George-Burcea-1

George Burcea și Viviana Sposub au considerat de cuviință că este timpul să-și cunoască reciproc familiile. Își promiseseră de mult timp acest lucru, iar acum au respectat ce-și puseseră în gând.

George Burcea și Viviana Sposub, la Botoșani pentru a-și cunoaște familiile

Au plecat în Botoșani pentru a petrece sărbătorile de iarnă cu familiile lor. Prima întâlnire a fost cu Bianca, sora Vivianei și iubitul acesteia. Din filmulețele postate pe rețelele de socializare, actorul pare să se fi integrat de minune în familia iubitei sale.

Viviana Sposub a fost în culmea fericirii, avându-i alături pe iubitul, sora sa cu care se înțelege foarte bine și cumnatul ei. Au ciocnit câte un pahar de șampanie și s-au distrat de minune la întâlnire.

George Burcea i-a prezentat-o bunicii pe Viviana Sposub

Următoarea vizită a fost la bunica lui George Burcea. Actorul a postat o ftografie cu bunica Maria, care a făcut furori pe rețelele de socializare. Totodată, în dreptul imaginii a scris un mesaj emoționant.

'Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoti, 6 strãnepoti si nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca sã-i tinã umbrã la bãtrânete. Te iubim mult. Cu totii. ❤️', a transmis George Burcea.

Citește și: Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut la următorul nivel.Au mers la Botoșani ca să își cunoscă reciproc părinții

Citește și: Cum a ajuns Viviana Sposub să lucreze în televiziune:”Aș fi ipocrită să spun că aspectul fizic nu a fost o componentă importantă!” / INTERVIU

Citește și: Ce a spus Viviana Sposub, la Ferma, despre fetițele Andreei Bălan:'O să fiu mamă vitregă'

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale:„Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor'/ EXCLUSIV

Viviana Sposub: „George a fost sprijinul meu’

Viviana Sposub ne-a dat detalii în VIVA! de noimebrie despre relația cu George Burcea.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției’, ne-a povestit Viviana Sposub.

Viviana a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E  și foarte sexy!’, a mai povestit concurenta de la Ferma.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton