Super 4, finaliști la X Factor! Cum s-a format grupul și cine sunt italienii din echipa lui Florin Ristei

 Cica Cristina
.

Grupul Super 4 s-a calificat în finala X Factor, sezonul 9! Cei patru italieni din echipa lui Florin Ristei aspiră la marele premiu și se vor lupta cu ceilalți concurenți pentru titlul mult râvnit. Iată cum a luat naștere grupul și cine sunt cei care i-au făcut pe jurați să plângă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Super 4, finaliști X Factor. Grupul Super 4 a făcut senzație la X Factor! S-au calificat în finală, după ce au avut un parcurs absolut impresionant, presărat cu momente inedite și pline de emoție. Florin Ristei a pariat pe ei în finală, iar cei patru membri au toate șansele să câștige marele premiu.

Super-4-X-FACTOR-1Super-4-X-FACTOR-1

Super 4 a făcut jurații X Factor să plângă la audiții

Patru italieni, Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr., formează grupul Super 4. Artiștii au făcut furori încă de când au pășit pe scena X Factor. Au transmis o emoție atât de puternică, încât jurații nu și-au putut stăpâni lacrimile.

Au interpretat excepțional piesa „Un’Emozione Da Poco', dar și 'Caruso'. Pentru prestația lor au primit patru de 'DA', fiind trimiși direct în bootcamp.

„Eu nu mă așteptam să plâng la masă! Nu prea plâng așa în public! Nu îmi place, dar nu am putut să mă abțin!”, le-a spus Delia la acel moment.

Cum a luat naștere grupul Super 4 de la X Factor

În etapa duelurilor și în semifinală italienii au demonstrat din plin că și-au meritat locul în concurs. Acum, sunt în topul preferaților pentru marea finală X Factor.

Grupul Super 4 de la X Factor s-a format grație casei de discuri Diva’s Music Production. La conducerea acesteia se află Gabriela Serban și Danilo Riccardi, potrivit a1.ro.

Mai mult decât atât, unul dintre ei a fost chiar cel care a compus piesa cu care Italia a participat la Eurovision, în urmă cu cinci ani.

Citește și: Adrian Petrache, finalist X Factor!Cântă pentru prima oară alături de Florin Salam, unchiul său

Citește și: Cine este Sonia Mosca, finalistă la X Factor, în echipa Deliei:”Poate să facă tot cu vocea”

Citește și: Florin Ristei, adevărul despre relația cu Naomi Hedman.Juratul X Factor a dus-o să-i cunoască mama

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale:„Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor'/ EXCLUSIV

Cine sunt membrii grupului Super 4

Gregorio Rega din Super 4, în vârstă de 33 de ani, este câștigător al premiului 'All Together Now'. Colegul lui, Salvatore Lampitelli Sabba este, la rândul lui, un artist cunoscut în Italia, având mai multe piese care au făcut furori în Italia.

'Ca să fiu sincer, mă regăsesc cu ușurință în definițiile de cântăreț și compozitor. Mi-am făcut școala direct pe teren, luptându-mă cu numeroasele dificultăți pe care le întâmpini atunci când nu ai timp de pierdut și trebuie să produci imediat ceva pe plan profesional.', se arată în descrierea de pe site-ul său.

De asemenea, Aurelio Fierro Jr. s-a născut într-o familie de artiști, iar cariera de solist și multi-instrumentist a început-o încă de la 14 ani. În plus, face parte și din orchestra musicalului 'Notre Dame De Paris'.

Florin Ristei: Super 4, un grup de profesioniști

Florin Ristei a avut încredere în calitățile lor și talentul desăvârșit și a pariat pe Super 4, care se află în marea finală.

'Celălalt grup pe care l-aș putea alege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie imi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști.

Pentru mine e a doua finală, dar din alt punct de vedere – ultima dată eu stăteam pe X-ul de pe scenă. De data aceasta parcă sunt puțin mai relaxat, dar asta și pentru că am un grup senzațional, Super 4, și tot ce îmi doresc astă seară este ca oamenii să nu plece din fața televizoarelor, pentru că au ce vedea. E un grup care a reușit să îi facă pe toți colegii mei să se emoționeze și chiar să verse câteva lacrimi încă de la prima piesă, e un grup care a reușit să aibă primul moment viral anul acesta pe internet', a transmis juratul Florin Ristei.

Sursa foto: Facebook, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton