Solista de muzică populară Denisa Gog a murit într-un accident de mașină. Avea 22 de ani

 Cica Cristina
.

Doliu în lumea muzicii! Solista de muziză populară Denisa Gog și-a pierdut viața la numai 22 de ani, într-un teribil accident de mașină. Prietenii și apropiații sunt în stare de șoc, în aceste momente. Iată cum s-a produs tragdia!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Denisa Gog, în vârstă de 22 de ani, era solistă şi dansatoare la ansamblul folcloric din Dumbrăviţa, Timiș. Era la început de drum, însă, din păcate, a murit într-un regretabil accident de mașină.

Denisa-Gog-a-murit1Denisa-Gog-a-murit1

Tragedia s-a produs în localitatea Dumbrăviţa, aflată la marginea Timişoarei. În autoturism se afla și solista de muzică populară. Accidentul ar fi avut loc la scurt timp de când Denisa Gog plecase de acasă, potrivit spuselor unui apropiat.

Cum s-a produs accidentul în care a murit solista de muzică populară

Conform autorităților, accidentul ar fi fost provocat de un tânăr care conducea o autoutilitară. Acesta nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecţie, conform adevărul.ro.

„Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani, care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă', a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Citește și: Fostul fotbalist Florinel Ursu a murit din cauza COVID-19!Avea doar 38 de ani

Citește și: Fratele lui Cezar Ouatu a murit! Mesajul emoționant al artistului:”Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi lângă tatăl meu!”

Citește și: Super 4, finaliști la X Factor!Cum s-a format grupul și cine sunt italienii din echipa lui Florin Ristei

Citește și: Vești bune despre starea medicului-erou Cătălin Denciu:„Avem speranțe că va putea pleca acasă pe picioarele sale'

Apropiații sunt în stare de șoc după moartea Denisei Gog

Vestea a picat ca un trăsnet pentru toți cei care au cunoscut-o. Drept dovadă stau mesajele de pe pagina sa de Facebook.

„Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că ființă atât de dragă noua a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine, suflet drag„.

„Nu mai am cuvinte, un om bun si curat! Dumnezeu să te odihnească în pace Denisa. Am aflat cu durere de trecerea în nefiinţă a colegei noastre de cântec'.

Drum lin dragă Denisa ,mare durere şi tristețe ai lăsat în urma ta(prin gravul accident de maşină suferit ) D-zeu te-a vrut alături de el ,multă putere şi mãngâiere familiei să poată trece peste această grea pierdere. Odihnă veşnică„.

„Nu pot să cred că nu mai eşti printre noi, Denisa. Ai plecat prea devreme lăsând în urma ta foarte multa durere. Dumnezeu să te odihnească în pace, drum lin spre cer. Dumnezeu să le dea putere părinţilor tăi să poată trece peste această pierdere'.

Cine a fost Denisa Gog

Denisa Gog era pasionată de dansuri şi de muzica populară, pasiunea pentru folclor fiind moștenită din familie, după cum susținea chiar ea.

„Arta dansului pentru mine a fost ceva insfulat de la părinţi, de la bunici. Tot neamul meu a fost de dansatori sau cântăreţi. La 14 ani am început în Ansamblul Timişul. De când mă ştiu, eram la dans. Mi s-a insuflat această plăcere. Am simţit nevoia să fac asta. Pe partea cu cântatul, am avut susţinere maximă şi merg înainte', povestea Denisa Gog într-un interviu la postul local Dumbrăviţa TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton