Gabriela Cristea, pe ultima sută de metri cu nunta. Vedeta s-a pozat la probele pentru rochia de mireasă

 Oana Popoiag
.
Gabriela Cristea nuntăGabriela Cristea nuntă

Mai sunt doar două săptămâni până la ziua în care Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vor uni destinele, iar emoțiile și stresul viitorilor miri sunt la cote maxime. Prezentatoarea TV este însă în grafic cu rochia de mireasă. Vedeta a fost la ultimele probe.

Gabriela Cristea trăiește cel mai frumos an din viața sa, dar și cel mai agitat final de vară. Peste doar două săptămâni, vedeta și partenerul său, Tavi Clonda, își vor uni destinele, iar stresul și emoțiile se întețesc pe măsură ce ziua cea mare se apropie. Chiar dacă nunta va fi una restrânsă, organizarea dă bătăi de cap.

Din fericire, chestiunea rochiei de mireasă este aproape rezolvată, căci Gabriela Cristea a fost la ultimele probe pentru rochie, ceea ce înseamnă că proiectul este aproape finalizat. Vedeta a postat pe Facebook o fotografie de la showroom, unde lasă la vedere voalul pe care îl va purta pe 24 august. Nunta va fi urmată la scurt timp de botezul micuței Iris, ce va avea loc la începutul lunii septembrie.

Dieta care o ajută pe Gabriela Cristea să intre în rochia de mireasă

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au decis ca la acest final de vară-început de septembrie să bifeze două mari evenimente din viaţa lor, botezul celei de-a doua fetiţe şi cununia religioasă.

Nunta va avea loc într-un cadru restrâns, cu doar 20 de persoane, iar Gabriela se pregăteşte intens pentru ziua cea mare, fiind preocupată să arate cât mai bine în ziua cea mare. Vedeta ține o dietă bazată doar pe carne şi salată, care a ajutat-o să scape deja de 12 kilograme. Pe lângă asta, Gabriela bea ceaiuri pentru slăbit, pentru care prietenii o critică aspru.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor fi nașii lui Iris. „Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian’, a dezvăluit Gabriela Cristea pentru VIVA!.

Foto: Facebook, VIVA!

Citește și:

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, prima întâlnire după divorţ. Cum decurge relaţia dintre Ruxi şi tatăl ei: „Suferă amândoi!'

Misha, cea mai provocatoare fotografie de până acum! Artista face 'ravagii' în Santorini cu cele mai sumare costume de baie

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton